Libnet.ro
UNICEF

07:30

Carmen Dan: Sorin Grindeanu este o papusa pe care Victor Ponta o intoarce periodic

România Liberă România Liberă,
Carmen Dan: Sorin Grindeanu este o papusa pe care Victor Ponta o intoarce periodic

Premierul Sorin Grindeanu este doar o papusa a carei cheita se intoarce periodic, in spatele cheitei fiind cel care se vrea adevaratul premier, respectiv Victor Ponta, a declarat ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan . continuă pe România Liberă

Carmen Dan, despre Grindeanu: Nu mai functioneaza normal, e doar o papusa a carei cheita se intoarce ritmic si periodic. In spatele lui este Victor Ponta, care spera sa faca jocurile politice

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, la Romania TV, ca Sorin Grindeanu este doar o papusa a carei cheita se intoarce ritmic si periodic, iar in spatele acestuia sunt Victor Ponta, cel care se vrea adevaratul premier, si alti cativa sforari, relateaza News. ro.

Carmen Dan, despre Grindeanu: Nu mai functioneaza normal, e doar o papusa a carei cheita se intoarce ritmic si periodic

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, la Romania TV, ca Sorin Grindeanu este doar o papusa a carei cheita se intoarce ritmic si periodic, iar in spatele acestuia sunt Victor Ponta, cel care se vrea adevaratul premier, si alti cativa sforari.

Victor Ponta, despre scandalul momentului pe plan politic: Sorin Grindeanu este in legatura directa cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta lamureste una dintre enigmele acestor zile si afirma ca premierul Sorin Grindeanu este intr-o legatura directa cu presedintele Klaus Iohannis. Sunt convins ca.

Fost ministru din Cabinetul Ciolos: Sorin Grindeanu este o surpriza neasteptata

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei, apreciaza ca premierul Sorin Grindeanu este o surpriza neasteptata iar conditia pe care acesta i-a pus-o liderului PSD, Liviu Dragnea, in ceea ce.

Tudor Chirila, atac la Sorin Grindeanu: Este un monstru politic in stare de embrion

Tudor Chirila a postat un mesaj extrem de dur pe Facebook, in contextul crizei politice din Romania. Artistul atrage atentia ca Sorin Grindeanu este fix din acelasi aluat cu Dragnea si.

Carmen Dan sustine ca Grindeanu este o papusa cu cheita avandu-l in spate pe Victor Ponta, care se doreste premier

Premierul Sorin Grindeanu este doar o papusa a carei cheita se intoarce periodic, in spatele cheitei fiind cel care se vrea adevaratul premier, respectiv Victor Ponta, a afirmat, sambata seara, ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan.

Anunt bomba! Sorin Grindeanu este membru de partid. Ce va face premierul la Timisoara

Radu Tudor anunta, sambata, intr-o postare pe blogul sau ca premierul Sorin Grindeanu se reinscrie in Partidul Social Democrat. Sorin Grindeanu a plecat sambata dimineata la.

Tudor Chirila: Sorin Grindeanu este din acelasi aluat ca Liviu Dragnea. Este un monstru politic in stare de embrion

Artistul Tudor Chirila a lansat, joi, pe pagina sa de Facebook, un atac la adresa premierului Sorin Grindeanu, ca urmare a crizei de pe scena politica din Romania.

Mihai Chirica, despre retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu: Este o solutie stalinista, care incearca sa foloseasca niste metode stiintifice. Pe vremea lui Stalin puteai sa-l impusti pe loc

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a afirmat, joi, la RFI, ca retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu a fost o deczie care a continut de la Ordonanta 13, de a anihila orice adversar din interiorul partidului, care s-ar opune modificarii legilor privind Justitia.

Premierul Luxemburgului, la Palatul Victoria: Sorin Grindeanu este omologul meu, cata vreme presedintele Romaniei nu numeste pe altcineva

Premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, a afirmat, la Palatul Victoria, ca vizita sa in Romania vine intr-un moment in care tara noastra da dovada de instabilitate, lucru extrem de nociv mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )