Libnet.ro
UNICEF

16:30

Carmen Dan sustine ca Grindeanu este o papusa cu cheita avandu-l in spate pe Victor Ponta, care se doreste premier

România Liberă România Liberă,
Carmen Dan sustine ca Grindeanu este o papusa cu cheita avandu-l in spate pe Victor Ponta, care se doreste premier

Premierul Sorin Grindeanu este doar o papusa a carei cheita se intoarce periodic, in spatele cheitei fiind cel care se vrea adevaratul premier, respectiv Victor Ponta, a afirmat, sambata seara, ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan. continuă pe România Liberă

Carmen Dan, despre Grindeanu: Nu mai functioneaza normal, e doar o papusa a carei cheita se intoarce ritmic si periodic

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, la Romania TV, ca Sorin Grindeanu este doar o papusa a carei cheita se intoarce ritmic si periodic, iar in spatele acestuia sunt Victor Ponta, cel care se vrea adevaratul premier, si alti cativa sforari.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine o declaratie de presa la ora 11:00

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine vineri, incepand cu ora 11:00, o declaratie de presa. eamintim ca o mare parte dintre ministrii Cabinetului Grindeanu si-au depus saptamana aceasta demisiile. Premierul Sorin Grindeanu a anuntat din nou, joi seara, ca nu demisioneaza.

Carmen Dan: Domnul Grindeanu in acest moment e singur, un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaun / Eu si colegii mei ministri venim in continuare si ne facem treaba la ministere /

Sunt in asentimentul colegilor mei si noi in continuare venim si ne facem treaba la ministerele pe care le conducem, chiar daca in plan politic s-a ajuns la o situatie complicata pe care nici ministrii, nici PSD, nu au generat-o, a afirmat vineri ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, intr-o conferinta de presa la sediul ministerului.

Ministrul demisionar de la Interne, Carmen Dan, va sustine o declaratie de presa, la ora 11.00

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine o conferinta de presa, vineri, la ora 11.

Carmen Dan il critica pe premierul Grindeanu: Este premierul nimanui. Nimeni nu i-a dat o foaie si un pix sa noteze propuneri de ministri. Nu el a castigat alegerile, nu reprezinta PSD

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Sorin Grindeanu este un premier al nimanui, subliniind ca alegerile nu au fost castigate de el, ci de PSD.

Carmen Dan il critica pe premierul Grindeanu: Este premierul nimanui. Nimeni nu i-a dat o foaie si un pix sa noteze propuneri de ministri

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Sorin Grindeanu este un premier al nimanui.

Carmen Dan: Grindeanu e singur, legat cu lanturi de scaunul de prim-ministru

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la sediul ministerului, ca in acest moment Sorin Grindeanu este singur, un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaunul de pr.

Premierul Grindeanu trimite la Cotroceni demisiile lui Carmen Dan si Sevil Shhaideh

ACTUALIZARE 21:46 Premierul a eliberat din functii patru secretari de stat din SGG, Ministerul Muncii si Ministerul Dezvoltarii Premierul Sorin Grindeanu a semnat astazi eliberarea din functii a patru secretari de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului SGG), Ministerului Muncii si Ministerului Dezvoltarii Regionale, a anuntat Alina Petrescu, purtatorul de cuvant al Executivului. *ACTUALIZARE 20:42 Victor Ponta: Nu poti sa inchizi Guvernul la dorinta domnului Dragnea *Ponta: Sorin Grindeanu a trecut un test aproape mafiot *ACTUALIZARE 20:12 Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Cotroceni demisiile lui Carmen Dan si a lui Sevil Shhaideh si propunerea de numire a lui Augustin Jianu ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, potrivit unui comunicat al Guvernului *ACTUALIZARE 19:25 Surse: Grindeanu a fost azi la Monitorul Oficial ca sa rezolve blocajul cauzat de refuzul lui Mihai Busuioc de a demisiona.

Sorin Grindeanu, interimar la Interne. Carmen Dan, prima reactie

Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Cotroceni demisia lui Carmen Dan, ministru demisionar al Afacerilor Interne. Grindeanu va prelua postul de ministru interimar la Interne. Poate a auzit ca in.

Grindeanu ii trimite lui Iohannis demisiile lui Shhaideh si Carmen Dan din Guvern. Cine le-ar putea lua locul

Premierul Sorin Grindeanu trimite la Cotroceni demisiile lui Carmen Dan si a lui Sevil Shhaideh si propunerile de numire a lui Augustin Jianu ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale. Grindeanu va fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )