Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sorin Grindeanu, interimar la Interne. Carmen Dan, prima reactie

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, interimar la Interne. Carmen Dan, prima reactie

Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Cotroceni demisia lui Carmen Dan, ministru demisionar al Afacerilor Interne. Grindeanu va prelua postul de ministru interimar la Interne. Poate a auzit ca in. continuă pe Antena3

Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit. Ministrul de Interne Carmen Dan, prima reactie in scandalul cu Cristian Boureanu (VIDEO)

Ministrul de Interne a reactionat in scandalul momentului in care este implicat Cristian Boureanu. Carmen Dan a sarit in apararea politistului afirmand ca acesta a reactionat abia dupa ce.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine o declaratie de presa la ora 11:00

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine vineri, incepand cu ora 11:00, o declaratie de presa. eamintim ca o mare parte dintre ministrii Cabinetului Grindeanu si-au depus saptamana aceasta demisiile. Premierul Sorin Grindeanu a anuntat din nou, joi seara, ca nu demisioneaza.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, despre demisiile ministrilor PSD: A fost un act de solidaritate cu noi, membrii Guvernului, pentru ca am inteles ca trebuia sa lucram in echipa

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, joi dimineata, ca actul ministrilor PSD si ALDE de a demisiona, dupa ce coalitia de guvernare a retras sustinerea politica premierului Sorin Grindeanu, a fost un act de solidaritate.

Ministrul demisionar de la Interne, Carmen Dan: MAI inca isi face treaba, chiar daca, pe plan politic, s-a ajuns la o situatie pe care nici ministrii si nici conducerea PSD nu au generat-o

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca institutia isi face treaba, in ciuda situatiei politice din Romania.

Ministrul demisionar de la Interne, Carmen Dan, va sustine o declaratie de presa, la ora 11.00

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine o conferinta de presa, vineri, la ora 11.

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite un mesaj de stabilitate

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afimat astazi intr-o declaratie de presa la sediul MAI, ca vrea sa transmita un mesaj de stabilitate. Aceasta a precizat, referindu-se la declaratia premierului ca a discutat cu mai multi ministri pentru ca acestia sa isi indeplineasca atributiile, ca nu a fost sunata de catre nimeni, iar daca ar fi facut-o, aceasta se afla la minister.

Calculele motiunii anti-Grindeanu. Situatie pe muchie de cutit in Parlament. Cum joaca Grindeanu si Dragnea. Carmen Dan, ministrul demisionar de la Interne, iese la atac: Este premierul nimanui. Grindeanu, pe Facebook: Dragnea, demisia!

Premiera in politica romaneasca. PSD depune motiune de cenzura impotriva propriului guvern. Dragnea vrea sa atraga PMP si UDMR de partea sa. Premierul Grindeanu se bazeaza pe nemultumiti din PSD in frunte cu Victor Ponta sau Vasile Dancu si face curte Opozitiei pentru a-si salva scaunul.

Carmen Dan: Grindeanu e singur, legat cu lanturi de scaunul de prim-ministru

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la sediul ministerului, ca in acest moment Sorin Grindeanu este singur, un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaunul de pr.

Carmen Dan: incercare de lovitura de stat. Olguta Vasilescu: Vom ataca decizia de schimbare a secretarului general al Guvernului

Ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, invitata la Antena 3, ca Romania se confrunta cu o veritabila incercare de lovitura de stat si l-a acuzat pe premierul Sorin Grindeanu ca gandeste cu creierul lui Victor Ponta. La randul sau, Olguta Vasilescu a spus ca PSD va ataca decizia de schimbare a secretarului general al Guvernului.

Olguta Vasilescu: Vom ataca decizia de schimbare a secretarului general al Guvernului. Carmen Dan: incercare de lovitura de stat

Ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, invitata la Antena 3, ca Romania se confrunta cu o veritabila incercare de lovitura de stat si l-a acuzat pe premierul Sorin Grindeanu ca gandeste cu creierul lui Victor Ponta. La randul sau, Olguta Vasilescu a spus ca PSD va ataca decizia de schimbare a secretarului general al Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )