Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul demisionar de la Interne, Carmen Dan, va sustine o declaratie de presa, la ora 11.00

România Liberă România Liberă,
Ministrul demisionar de la Interne, Carmen Dan, va sustine o declaratie de presa, la ora 11.00

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine o conferinta de presa, vineri, la ora 11. continuă pe România Liberă

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine o declaratie de presa la ora 11:00

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine vineri, incepand cu ora 11:00, o declaratie de presa. eamintim ca o mare parte dintre ministrii Cabinetului Grindeanu si-au depus saptamana aceasta demisiile. Premierul Sorin Grindeanu a anuntat din nou, joi seara, ca nu demisioneaza.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, despre demisiile ministrilor PSD: A fost un act de solidaritate cu noi, membrii Guvernului, pentru ca am inteles ca trebuia sa lucram in echipa

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, joi dimineata, ca actul ministrilor PSD si ALDE de a demisiona, dupa ce coalitia de guvernare a retras sustinerea politica premierului Sorin Grindeanu, a fost un act de solidaritate.

Ministrul demisionar de la Interne, Carmen Dan: MAI inca isi face treaba, chiar daca, pe plan politic, s-a ajuns la o situatie pe care nici ministrii si nici conducerea PSD nu au generat-o

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca institutia isi face treaba, in ciuda situatiei politice din Romania.

Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit. Ministrul de Interne Carmen Dan, prima reactie in scandalul cu Cristian Boureanu (VIDEO)

Ministrul de Interne a reactionat in scandalul momentului in care este implicat Cristian Boureanu. Carmen Dan a sarit in apararea politistului afirmand ca acesta a reactionat abia dupa ce.

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite un mesaj de stabilitate

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afimat astazi intr-o declaratie de presa la sediul MAI, ca vrea sa transmita un mesaj de stabilitate. Aceasta a precizat, referindu-se la declaratia premierului ca a discutat cu mai multi ministri pentru ca acestia sa isi indeplineasca atributiile, ca nu a fost sunata de catre nimeni, iar daca ar fi facut-o, aceasta se afla la minister.

Carmen Dan sustine ca Ministerul de Interne, condus de ea, si-a facut bine treaba dar nu i s-a propus functia de premier

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti ca ei nu i s-a propus functia de premier, dar a refuzat sa precizeze daca ar accepta acest post.

Sorin Grindeanu, interimar la Interne. Carmen Dan, prima reactie

Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Cotroceni demisia lui Carmen Dan, ministru demisionar al Afacerilor Interne. Grindeanu va prelua postul de ministru interimar la Interne. Poate a auzit ca in.

Carmen Dan: Domnul Grindeanu in acest moment e singur, un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaun / Eu si colegii mei ministri venim in continuare si ne facem treaba la ministere /

Sunt in asentimentul colegilor mei si noi in continuare venim si ne facem treaba la ministerele pe care le conducem, chiar daca in plan politic s-a ajuns la o situatie complicata pe care nici ministrii, nici PSD, nu au generat-o, a afirmat vineri ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, intr-o conferinta de presa la sediul ministerului.

VIDEO Carmen Dan: Venim si ne facem treaba la ministerele pe care le reprezentam. Grindeanu e un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaun

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat azi, intr-o coferinta de presa la MAI, ca va fi prezenta zilele acestea la minister, in ciuda crizei politice din PSD. Carmen Dan a criticat faptul ca premierul Sorin Grindeanu a spus, aseara, la Palatul Victoria, ca ministrii nu au fost la munca.

Olguta Vasilescu: Vom ataca decizia de schimbare a secretarului general al Guvernului. Carmen Dan: incercare de lovitura de stat

Ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, invitata la Antena 3, ca Romania se confrunta cu o veritabila incercare de lovitura de stat si l-a acuzat pe premierul Sorin Grindeanu ca gandeste cu creierul lui Victor Ponta. La randul sau, Olguta Vasilescu a spus ca PSD va ataca decizia de schimbare a secretarului general al Guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )