Libnet.ro
UNICEF

18:00

Carmen de la Salciua, un nou scandal. Cu cine se cearta acum

Playtech Playtech,
Carmen de la Salciua, un nou scandal. Cu cine se cearta acum

Carmen de la Salciua este implicata intr-un nou scandal. De data aceasta se cearta cu Puiu Codreanu. Carmen de la Salciua a lansat de curand un colaj de muzica de petrecere in care a luat decizia sa cante si melodii ale altor artisti pentru a fi pe plac fanilor sai. Carmen de la Salciua l-a . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, in centrul unui nou scandal. Controversele aparute dupa convocarea la nationala

Ianis Hagi a fost retrogradat de Mirel Radoi la nationala de tineret, iar mutarea se poate dovedi riscanta. Nana Falemi spune ca selectionerul este oarecum in contratimp, iar decizia sa l-ar putea afecta pe jucatorul lui Rangers. Mai mult, fostul jucator al Stelei spune ca asteapta sa vada ce reactie va avea Hagi jr. Daca .

Cum a ajuns celebru Dani Mocanu. Cine era acum cativa ani actualul star de pe Youtube

Dani Mocanu este una dintre cele mai cunoscute personalitati din Romania la ora actuala. Este cunoscut pentru caracterul sau diferit si modul in care isi abordeaza cariera. Melodiile lui sunt ascultate de tineri din toata tara, dar si din occident. Unele cantece interpretate de artist au avut si un impact negativ asupra carierei acestuia, din .

Mihai Gadea, dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Trump. Ce se intampla acum este de necrezut

Mihai Gadea a facut dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Donald Trump. Ce se intampla acum este incredibil. Mihai Gadea a prezentat de la Washington, SUA, cele mai noi informatii legate de atmosfera care domina America dupa victoria domocatului Joe Biden, dar si planurile pe care le are Donald Trump si avocatii sai. Fostul .

Apple, intr-un nou scandal cu muncitori exploatati: mii de studenti au facut ore suplimentare, ilegal

In speranta ca vor face fata pretentiilor Apple in materie de productie rapida, mai multi furnizori din China si-au exploatat agresiv muncitorii. Acesta este doar cel mai recent caz. Dupa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )