Libnet.ro
UNICEF

05:45

Carmen Tanase s-a retras din serialul de la Antena 1, din cauza problemelor de sanatate. Cat de grave sunt

Playtech Playtech,
Carmen Tanase s-a retras din serialul de la Antena 1, din cauza problemelor de sanatate. Cat de grave sunt

Carmen Tanase, in varsta de 58 de ani, a anuntat recent ca se retrage din lumina reflectoarelor pentru o vreme pentru a-si putea rezolva problemele de sanatate. De ce sufera iubita actrita? Ce probleme de sanatate are Carmen Tanase? Carmen Tanase a ales sa se retraga de pe micile ecrane din cauza problemelor de sanatate. continuă pe Playtech

TITULARIZARE 2019. Peste 60 de candidati s-au retras din examen la proba scrisa a titularizarii

Peste 60 de candidati s-au retras din examen la proba scrisa a titularizarii organizata anul acesta la nivelul judetului Braila, potrivit informatiilor furnizate, joi, de.

Netflix a retras scena sinuciderii din serialul 13 Reasons Why

Netflix a retras o scena explicita de suicid din primul sezon al seriei 13 Reasons Why, dupa ce mai multi experti au avertizat asupra riscurilor de glorificare a sinuciderii in randul spectatorilor cei mai fragili, scrie AFP.

Dancila le-a multumit lui Teodor Melescanu si Carmen Dan pentru activitatea din ministere: E nevoie sa redam romanilor increderea in institutiile publice

Viorica Dancila le-a multumit ministrului de Externe, Teodor Melescanu, si ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru activitatea desfasurata. La nivelul Guvernului, vom continua activitatea in acela.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )