Libnet.ro
UNICEF

18:30

Carrefour Romania asigura alimente pentru spitalele aflate in prima linie in lupta cu Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carrefour Romania asigura alimente pentru spitalele aflate in prima linie in lupta cu Covid-19

Carrefour Romania a raspuns necesitatii de hrana si asigura spitalelor din tara, care trateaza pacientii infectati cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul urmatoarei luni, atat pentru personalul medical, cat si pentru pacienti, potrivit unei informari publicate pe site-ul Ministerului Sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Economiei face un apel catre populatie sa nu faca stocuri foarte mari de alimente, pentru ca nu vine razboiul

Ministrul Economiei face un apel catre populatie sa nu faca stocuri foarte mari de alimente, pentru ca nu vine razboiul.

Primaria Alba Iulia asigura alimente si medicamente pentru cei cu varsta peste 65 de ani. Lista cumparaturilor

Reprezentantii Primariei Alba Iulia si ai partenerilor voluntari vor livra persoanelor varstnice care solicita acest lucru pachete cu alimente de baza sau medicamente de care au nevoie pentru a putea trece cu bine peste perioada de izolare.

Masuri de criza in sectorul 1: parcuri inchise, monitorizare la distanta, alimente pentru batrani

Primarul sectorului 1 din Bucuresti, Dan Tudorache, a postat un mesaj pe contul de Facebook in care anunta noi masuri de lupta impotriva epidemiei de coronavirus. Astfel, primaria va asigura alimente pentru batranii fara posibilitate de deplasare si va inchide parcurile.

Arges: 8 psihologi ofera asistenta pentru persoanele aflate in carantina si izolare

Persoanele aflate in carantina sau in izolare la domiciliu in judetul Arges pot beneficia, la cerere.

Patronul restaurantelor Spartan, mancare gratuita pentru autoritatile din prima linie in lupta cu coronavirus: Pana crapa cuptoarele!

Patronul lantului de restaurante Spartan, Stefan Mandachi, a anuntat ca ofera gratuit mancare angajatilor Spitalului Judetean Suceava, Directiei de Sanatate Publica, Politiei, Jandarmeriei si SMURD, expusi riscurilor, fiind in prima linie de lupta cu pandemia de coronavirus.

Editiadedimineata.ro: Munca de acasa, cu avantajele si neplacerile ei. Cateva idei pentru cei aflati prima data in fata acestei provocari

Ca orice alta specie, chiar si cea umana poate fi nimicita. insa de departe omul este cea mai adaptabila dintre specii, pentru ca a dezvoltat o cultura ce evolueaza impreuna cu organismul lui biologic, scria autorul unui articol aparut in 1960 in revista americana The New Scientist.

IN CONTEXTUL SITUATIEI GENERATE DE RASPANDIREA VIRUSULUI COVID-19 OTP Bank Romania anunta masuri pentru clientii cu credite in derulare

OTP Bank Romania anunta printr-un comunicat remis Redactiei, masuri pentru clientii cu credite in derulare persoane fizice, IMM-uri si Corporatii, in contextul raspandirii virusului COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )