Libnet.ro
UNICEF

11:30

Caru' cu vedete: Cine este Conchita Wurst si cum arata in viata de zi cu zi; Andreea Esca, primele declaratii despre concedierile cu bodyguarzi de la Pro TV; Michael Schumacher a castigat lupta cu moartea!. Uite cine a facut anuntul

Hotnews Hotnews,
 Caru

El este mostenitorul imperiului care-i apartine lui Gigi Becali! N-ai sa crezi cum se imbraca creierul echipei Steaua! Se spune ca haina il face pe om, dar sunt si bogatasi care nu pun pret pe vestimentatie. Copiii o adorau, acum sunt scarbiti! Fetita aceasta frumoasa a devenit o cantareata fara rusine. In urma cu cativa ani, copiii din toata lumea se indragosteau de ea in rolul Hannah Montana. continuă pe Hotnews

VIDEO Cine este Conchita Wurst, femeia cu barba care a castigat Eurovision 2014

Are 26 de ani, o cheama Thomas Tom Neuwirth, iar Conchita Wurst carnat, trad. din germana) e numele sau de scena. S-a nascut in Austria si se recomanda drept cantareata si model, iar din 10 mai a devenit cunoscuta in toata Europa dupa ce a castigat Eurovision 2014.

FOTO Ce se ascunde in spatele barbii. Cine e Conchita Wurst si cum arata in viata de zi cu zi

Pentru necunoscatori, castigatorul concursului Eurovision 2014 este o prezenta cel putin excentrica, daca nu socanta. Fanii competitiei, insa, sunt obisnuiti cu aparitiile inedite. Daca pe scena Conchita Wurst este femeia cu barba, in viata de zi cu zi este o persoana cat se poate de obisnuita.

SURPRIZA TOTALA! Austria a castigat Eurovision 2014 prin Conchita Wurst. Unde s-a clasat Romania?!

Austria a castigat concursul Eurovision 2014 prin Conchita Wurst, care a cantat piesa Rise Like a Phoenix. Dupa o lupta.

VIDEO Cum a ajuns Conchita Wurst (Austria) al doilea transsexual care castiga Eurovision

Eurovision 2014 a fost castigat de Conchita Wurst, un transsexual austriac pe numele real Thomas Tom Neuwirth, in varsta de 26 de ani. Dar nu este o premiera: in 1998, un alt transsexual, Dana International Israel) a castigat acelasi concurs. Cum a ajuns Conchita Wurst, barbatul cu barba, sutien fals si haine feminine, sa castige concursul de anul acesta?.

Reprezentantul Austriei, transsexualul Conchita Wurst, este castigatorul Eurovision 2014

Transsexualul Conchita Wurst din Austria este castigatorul editiei din 2014 a concursului Eurovision, dupa ce a obtinut a obtinut 290 de puncte cu piesa Rise like a Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula.

Reprezentantul Austriei, transsexualul Conchita Wurst, este castigatorul Eurovision 2014. Romania s-a clasat pe locul al 12-lea

Transsexualul Conchita Wurst din Austria este castigatorul editiei din 2014 al concursului Eurovision, dupa ce a obtinut 290 de puncte cu piesa Rise like a Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si.

Va castiga Conchita Wurst Eurovisionul? Piesa ei are peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube!

In aceasta seara se va desfasura a doua semifinala a concursului Eurovision, iar Austria mizeaza pe Conchita Wurst pentru a castiga un bilet in finala de sambata. Mai mult, Conchita este cotata cu sanse foarte mari sa castige concursului intrucat piesa ei Rise like a Phoenix se bucura de cea mai mare popularitate pe YouTube. Are peste 3 milioane de vizualizari pana in prezent.

Conchita Wurst, urmatoarea Bond Girl? Iata ce declara castigatoarea Eurovision!

Conchita Wurst a castigat concursul Eurovision cu 290 de puncte obtinute de la 37 de tari care si-au exprimat voturile in finala, iar editia urmatoare a competitiei cantecului european va fi organizata astfel la Viena. Austria a mai castigat concursul o singura data, in 1966.

5 momente impresionante din a doua semifinala Eurovision 2014: vocea de aur a transsexualului Conchita Wurst si miscarile lascive ale polonezelor

Cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision, in care a concurat si echipa Romaniei, a avut de oferit mai multe momente impresionante si clipe de uimire. De la transsexualul Conchita Wurst, la miscarile lascive ale reprezentatelor Poloniei, toate cu completat un spectacol unic.

Lora, DEZVALURI INCENDIARE: Parea un GENTLEMAN pe stilul vechi, FOARTE CUCERITOR VEZI despre cine este vorba!

Dupa ce fosta colega de trupa a Andreei, Andreea Antonescu, a facut mai multe dezvaluiri, o alta cantareata a vorbit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )