Libnet.ro
UNICEF

18:45

Caru' cu vedete: Cum traiesc copiii lui Bill Gates si ai unora dintre cei mai bogati oameni din lume; Am aflat ce salariu urias si-a negociat Anamaria Prodan cu PRO TV pentru noul sezon; Bomba! Mel B e bisexuala! Vezi cu ce diva celebra vrea sa se cuplez

Hotnews Hotnews,
 Caru

Cantareata Maria Nagy, despre relatia cu Nicu Ceausescu: Era timid, isi sugea degetul mare! Cantareata l-a cunoscut pe-ndelete pe Nicu Ceausescu, iar pret de o vara au fost chiar foarte apropiati. Scandal monstru intre Miron Cozma, Mihai Bendeac si Oana Zavoranu, in direct la TV. Totul a plecat de la Alexandru Arsinel, pe care Bendeac il numise un actor de mana a doua. continuă pe Hotnews

Cum traiesc copiii lui Bill Gates si ai unora dintrecei mai bogati oameni din lumeFOTO

Cand parintii tai sunt unii dintre cei mai bogati oameni din lume, cu siguranta duci o viata prospera, lipsita de grijile financiare. Cu toate acestea, copiii unora dintre cei mai bogati IT-isti din lume duc o viata normala, de adolescenti, fiind implicati si in activitati filantropice.

Carti pe care Bill Gates, Jeff Bezos si Warren Buffett cred ca ar trebui sa le citeasca antreprenorii

Bill Gates citeste in jur de 50 de carti in fiecare an, Mark Cuban citeste cate trei ore in fiecare zi, Mark Zuckerberg a decis sa citeasca 24 de carti intr-un an, iar Warren Buffett isi petrece 80% din zi citind.

PLOUA CU ACADEMICIENI! Bill Gates devine membru al Academiei Chineze

Seria personalitatilor care sunt ales academicieni continua. Dupa ce papa a fost ales membru al Academiei Romane, este acum randul lui Bill Gates sa devina membru al Academiei Chineze de Inginerie,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )