Libnet.ro
UNICEF

17:45

Caru' cu Vedete: Din ce tari vin cei mai sexy barbati celebri?; Nu uita si nu iarta! Romanita Iovan arunca piatra! Cine sunt vinovatii pentru tragediile aviatice?; Cum a invatat din nou Sharon Stone sa mearga si sa vorbeasca?

Hotnews Hotnews,
 Caru

Cele mai bune au trecut prin patul lui! Uite ce femei superbe a avut Leo DiCaprio! Leonardo DiCaprio este unul dintre actorii cei mai apreciati de la Hollywood. Talentul, fizicul si celebritatea au adus langa el, de-a lungul carierei . Fotografii in premiera din excursia Annei Lesko in Africa! Cu un decolteu criminal, basarabeanca a facut asta chiar pe plaja! Anna Lesko s-a intors de curand dintr-o super vacanta in Africa, acolo unde si-a incarcat bateriile, dupa o perioada extrem . continuă pe Hotnews

Brad Pitt implineste maine 51 de ani! Cele mai sexy look-uri ale sale de-a lungul timpului

Maine, starul atator filme bune trece pragul celor 50 de ani. O zi care il regaseste pe Brad Pitt ca om insurat a doua oara cu mama copiilor sai, frumoasa Angelina Jolie, dar si ca actor activ in numeroase productii promitatoare. Cariera in film si-a inceput-o acum mai bine de 20 de ani, care l-au consacrat de la tanarul blond cu ochi albastri la unul din cele mai sexy staruri ale Hollywoodului.

Cel mai sexy model din lume

Cel mai sexy model din lume este considerat Ben Dahlhaus si, contrar, asteptarilor, are un look de hipster la care putini s-ar fi asteptat. Iata cum arata cel pentru care suspina atat de multe femei.

Simona Halep, pe primul loc in topul tinerelor vedete din tenisul feminin mondial

Romanca Simona Halep, numarul trei mondial, se claseaza pe primul loc in topul tinerelor vedete din tenisul feminin mondial, intr-o ierarhie alcatuita de reputatul portal american Bleacher Report, potrivit.

Simona Halep, pe primul loc intre tinerele vedete din tenisul feminin

Romanca Simona Halep, numarul trei mondial, a fost pozitionata pe primul loc intre tinerele vedete din tenisul feminin mondial, intr-o ierarhie alcatuita de reputatul portal american Bleacher Report.

ITF: Novak Djokovic si Serena Williams, desemnati cei mai buni jucatori de tenis din lume in 2014

Tenismenul sarb, Novak Djokovic si jucatoarea amercana Serena Williams au fost desemnati drept cei mai buni jucatori din lume in 2014 de Federatia Internationala de Tenis ITF), dupa rezultatele pe care le-au.

Novak Djokovic si Serena Williams, cei mai buni jucatori de tenis din 2014

Novak Djokovic masculin) si Serena Williams feminin) au fost declarati cei mai buni jucatori din lume in 2014 de catre Federatia Internationala de Tenis.

Orange Elvetia va fi vandut unuia dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Franta

Operatorul de telefonie mobila Orange Elvetia va fi cumparat de catre Xavier Niel, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Franta, pentru suma de 2,3 miliarde de euro, tranzactia urmand sa fie definitivata in primul trimestru al anului viitor,.

Josep Guardiola, despre Mircea Lucescu: Unul dintre cei mai buni antrenori din lume

Bayern se va duela cu Sahtior in optimile Champions League, aceasta partida insemnand o noua intalnire intre Josep Guardiola si Mircea Lucescu. Sahtior are unul din cei mai buni antrenori din lume, a precizat Pep despre tehnicianul roman.

Cei mai buni sportivi din judet vor fi recompensati in cadrul Galei Sportului Buzoian

Cei mai buni sportivi ai judetului Buzau vor fi premiati pentru performantele obtinute in acest an in cadrul Galei Sportului Buzoian. Evenimentul, devenit deja traditie, este organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Clubul Sportiv Municipal.

Statistici Liga I: Otelul, echipa cu cei mai multi jucatori in tur, Petrolul, magnet de jucatori straini

Otelul Galati este echipa care a folosit cei mai multi jucatori in turul campionatului, cu un total de 33 de sportivi. Cele 18 cluburi din Liga 1 au folosit in aceasta perioada 465 de fotbalisti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )