Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba admite riscurile unei interventii armate in Siria

B1 B1,
Casa Alba admite riscurile unei interventii armate in Siria

Secretarul general al Casei Albe a recunoscut ca atacurile americane in Siria ar putea conduce la riscul de a se vedea antrenati in mijlocul unui razboi civil, ca si la cel al unor represalii. Riscurile de. continuă pe B1

Casa Alba admite riscurile unei intervenii armate in Siria

Secretarul general al Casei Albe a recunoscut ca atacurile americane in Siria ar putea conduce la riscul de a se vedea antrenati in mijlocul unui razboi civil, ca si la cel al unor represalii. Riscurile de.

CRIZA SIRIA. Casa Alba recunoaste riscurile unei interventii armate la Damasc.

Secretarul general al Casei Albe a recunoscut ca atacurile americane in Siria ar putea conduce la riscul de a se vedea antrenati in mijlocul unui razboi civil, ca si la cel al unor represalii, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CBS: Assad a NEGAT ca s-ar afla in spatele atacului chimic din Siria Riscurile de atacuri sunt multiple a recunoscut duminica Denis McDonough pentru CNN, unul dintre numeroasele platouri in care a fost prezent duminica, intre care cel de a ne vedea .

Noi proteste la Casa Alba, fata de aprobarea unei interventii militare in Siria

Zeci de manifestanti s-au reunit sambata in fata Casei Albe, dupa care au plecat catre Congres, pentru a-si exprima opozitia fata de aprobarea unor atacuri americane in Siria, relateaza AFP, conform Mediafa.

WSJ: Iranul ordona atacuri asupra intereselor SUA in Irak, in cazul unei interventii in Siria

Iranul a ordonat militantilor din Irak sa se pregateasca sa atace ambasada si alte interese americane de la Bagdad, daca SUA vor decide sa intervina militar in Siria, informeaza astazi cotidianul The Wall Street Journal WSJ), care citeaza mesaje interceptate de serviciile secrete americane.

EI sunt iMPOTRIVA unei interventii militare in Siria. Nu exista solutie militara la acest conflict

Grupul international al Veteranilor lideri politici Elders), condus de fostul secretar general al Natiunilor Unite Kofi Annan, s-a pronuntat miercuri impotriva unei interventii militare in Siria, in timp ce.

Proteste la Casa Alba impotriva unei interventii militare in Siria

Zeci de manifestanti s-au reunit ieri in fata Casei Albe, dupa care au plecat catre Congres, pentru a-si exprima opozitia fata de aprobarea unor atacuri americane in Siria, transmite AFP.

Agentiile ONU din Siria au intocmit planuri de urgenta, in cazul unei interventii militare

Agentiile ONU prezente in Siria au intocmit planuri de urgenta, in cazul unei interventii militare, dar doresc sa continue sa furnizeze ajutor umanitar, a declarat ieri sefa operatiunilor umanitare ale Natiunilor Unite, Valerie Amos, potrivit AFP.

Iranul va sprijini Siria pana la capat in cazul unei interventii militare occidentale

Iranul va sprijini Siria pana la capat in cazul unei posibile agresiuni militare din partea coalitiei conduse de SUA, a declarat generalul Qasem Soleimani, comandantul unitatii de elita Al-Qods, divizie a.

Casa Alba: Trebuie sa fim foarte atenti in Siria, nu este Irak sau Afganistan

Secretarul general al Casei Albe a recunoscut ca atacurile americane in Siria ar putea conduce la riscul de a se vedea antrenati in mijlocul unui razboi civil, ca si la cel al unor represalii, relateaza AFP,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )