Libnet.ro
UNICEF

12:15

Casa Alba: Barack Obama nu exclude nicio optiune pentru Irak, cu exceptia trimiterii de trupe pe teren

B1 B1,
Casa Alba: Barack Obama nu exclude nicio optiune pentru Irak, cu exceptia trimiterii de trupe pe teren

Presedintele american, Barack Obama, continua consultarile cu privire la modalitatea de a raspunde extinderii jihadistilor sunniti in Irak si nu exclude nicio optiune, cu exceptia trimiterii de trupe pe teren,. continuă pe B1

Casa Alba a facut anuntul in aceasta dimineata. Ce a decis Barack Obama cu privire la IRAK

Barack Obama a anuntat luni mobilizarea a 275 de militari americani in Irak cu scopul de a proteja Ambasada Statelor Unite de la Bagdad si pe cetatenii americani care se afla in incinta acesteia. Departamentul.

Liderii Congresului, discutii la Casa Alba pe tema crizei din Irak

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a invitat pe cei patru lideri ai Congresului sa se prezinte la Casa Alba miercuri pentru discutii pe tema crizei irakiene, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

CM 2014: Presedintele Barack Obama a trimis incurajari echipei SUA inaintea meciului cu Ghana

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a trimis incurajari jucatorilor echipei Statelor Unite cu cateva minute inaintea loviturii de incepere a meciului cu Ghana 2-1), luni la Natal, in .

Barack Obama trimite 275 de militari americani sa protejeze Ambasada SUA de la Bagdad

Barack Obama a anuntat luni mobilizarea a 275 de militari americani in Irak cu scopul de a proteja Ambasada Statelor Unite de la Bagdad si pe cetatenii americani care se afla in incinta acesteia, relateaza.

Presedintele american Barack Obama recunoaste domnia istorica a Regelui Juan Carlos al Spaniei

Presedintele american Barack Obama recunoaste domnia istorica a Regelui Juan Carlos al Spaniei, informeaza luni cotidianul El Pais, pe baza unui comunicat al Casei Albe transmis in urma unei discutii avute .

Criza Irak: Obama nu exclude nici o optiune, insa nu trimite trupe pe teren

Presedintele american, Barack Obama, continua consultarile cu privire la modalitatea de a raspunde extinderii jihadistilor sunniti in Irak si nu exclude nicio optiune, cu exceptia trimiterii de trupe pe teren, a anuntat Casa Alba miercuri, relateaza AFP, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )