Libnet.ro
UNICEF

07:45

Casa Alba condamna in urma cu doi ani decizia Charlie Hebdo de a publica imagini 'profund jignitoare'

Hotnews Hotnews,
 Casa Alba condamna in urma cu doi ani decizia Charlie Hebdo de a publica imagini

La o zi dupa ce Casa Alba si-a exprimat solidaritatea cu Franta si a condamnat atacurile teroriste de la redactia Charlie Hebdo, site-ul Breitbart aminteste ca, in urma cu doi ani, Statele Unite au vorbit despre o decizie profund jignitoare a saptamanalului francez de satira. continuă pe Hotnews

Casa Alba condamna vehement atacul comis la redactia Charlie Hebdo

Presedintia Statelor Unite a condamnat in termeni duri atacul care a vizat revista satirica franceza Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti. Casa Alba este solidara cu familiile celor omorati sau raniti in .

Casa Alba condamna, in 2012, decizia Charlie Hebdo de a publica imagini profund jignitoare (VIDEO)

Dupa ce, miercuri, SUAau condamnat atacul terorist de la Paris, joi, site-ul Breibart a scos la lumina faptul ca Statele Unite au acuzat, in 2012, un desen profund jignitor al saptamanalului francez de.

ING anticipeaza ca euro va ajunge la paritate cu dolarul, in doi ani

ING anticipeaza ca moneda europeana va ajunge in doi ani la paritate cu dolarul. Grupul a facut in 2014 cele mai exacte estimari la nivel mondial referitoare la cotatiile valutare, cu prognoze mai pesimiste.

SUA: Fost guvernator, condamnat la doi ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul guvernator al statului american Virginia, Bob McDonnell, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru ca a acceptat cadouri de lux si mita in valoare de 121. 000 de dolari din partea directorului unei companii locale.

Cursul BNR pentru dolar a urcat la nivelul maxim din doi ani si cinci luni

Cursul anuntat de BNR pentru euro a urcat foarte aproape de 4,5 lei/euro, pe volume ridicate in piata interbancara, in timp ce paritatea pentru dolar a crescut cu aproape 9 bani, la nivelul maxim din doi ani si cinci luni, ca urmare a intaririi monedei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )