Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Fost guvernator, condamnat la doi ani de inchisoare pentru coruptie

România Liberă România Liberă,
SUA: Fost guvernator, condamnat la doi ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul guvernator al statului american Virginia, Bob McDonnell, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru ca a acceptat cadouri de lux si mita in valoare de 121. 000 de dolari din partea directorului unei companii locale. continuă pe România Liberă

Luptatorul MMA Ghita Ursul Carpatin Ignat, condamnat la patru ani de inchisoare

Luptatorul de MMA Ghita Ursul Carpatin Ignat a fost condamnat, luni, la patru ani de inchisoare pentru ca in 2010, in Australia, ar fi fost implicat intr-o retea care a furat de 165. 000 de dolari de pe cardurile unor australieni.

Traian Basescu risca pana la 7 ani de inchisoare pentru santaj, dupa ce a amenintat-o pe Firea

Traian Basescu risca pana la sapte ani de inchisoare pentru santaj, dupa ce a amenintat-o anul trecut pe senatoarea PSD Gabriela Firea. Avocatul politicianului, Lucian Bolcas, spune ca, daca fostul.

Cursul BNR pentru dolar a urcat la nivelul maxim din doi ani si cinci luni

Cursul anuntat de BNR pentru euro a urcat foarte aproape de 4,5 lei/euro, pe volume ridicate in piata interbancara, in timp ce paritatea pentru dolar a crescut cu aproape 9 bani, la nivelul maxim din doi ani si cinci luni, ca urmare a intaririi monedei.

Un fost jandarm, condamnat pentru alcool la volan, ar putea arunca in aer probele laboratorului de toxicologie de la Serviciul de Medicina Legala din Bacau

Silviu Lucian Cudla 44 de ani), fost jandarm bacauan, a pierdut aproape totul in urma unui incident auto, produs in 2000. Justitia l-a condamnat si apoi a fost dat afara din serviciu. Lucian Cudla vine cu probe, pentru revizuirea dosarului, care dovedesc ca analizele facute la Serviciul de Medicina Legala din Bacau de atunci nu erau legale.

Doi ani si trei saptamani

Romania, tara de frontiera a Europei, danseaza menuetuloccidentului pe dezacordurile rasaritului,SUA si Rusia dialogand intr-un joc de Popa Prostul, intr-o relatie a divergentelor tacit-asumate, dupa disolutia blocului sovietic.

Nu s-a mai intamplat asta de mai bine de doi ani. Cat costa acum un DOLAR la casele de schimb valutar

Euro a crescut pentru a doua zi la rand si se apropie de pragul de 4,5 lei. BNR a cotat ieri moneda unica europeana la 4,4982 lei, curs asemanator celui de la sfarsitul lunii ianuarie 2014. Dolarul american se.

Grecia: Roman de 26 de ani, arestat pentru asasinarea scriitorului Meni Koumantareas

Un roman de 26 de ani a fost arestat de politia greaca pentru uciderea scriitorului Meni Koumantareas, scrie presa elena, citata de HotNews. Romanul a recunoscut doar faptul ca avea un litigiu financiar cu.

Un roman in varsta de 26 de ani, arestat pentru uciderea scriitorului grec Menis Koumandareas

Un roman in varsta de 26 de ani a fost arestat de politia greaca pentru uciderea scriitorului Meni Koumantareas, scrie presa elena. Romanul a recunoscut ca avea un litigiu financiar cu victima, insa a povestit in fata politistilor o varianta care nu se potriveste cu probele adunate la locul crimei: tanarul sustine ca l-a impins pe scriitor in timp ce se certau, iar acesta a cazut, s-a lovit si a murit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )