Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba nu da inapoi: Nu este timpul pentru un dialog intre SUA si Coreea de Nord

Antena3 Antena3,
Casa Alba nu da inapoi: Nu este timpul pentru un dialog intre SUA si Coreea de Nord

Casa Alba a afirmat luni ca nu este timpul pentru un dialog cu Coreea de Nord, dand asigurari, totodata, ca secretarul de stat american, Rex Tillerson, pastreaza increderea presedintelui Donald Trump. continuă pe Antena3

Casa Alba considera ca nu este timpul pentru dialog cu Phenianul

Casa Alba a afirmat luni ca nu este timpul pentru un dialog cu Coreea de Nord, dand asigurari, totodata, ca secretarul de stat american, Rex Tillerson, pastreaza increderea presedintelui Donald Trump.

Casa Alba afirma ca este prematur sa se discute despre controlul armelor dupa atacul din Las Vegas

Casa Alba a afirmat luni ca este prematur sa se discute despre controlul armelor, in ziua in care 58 de oameni au murit si alti 515 au fost raniti intr-un atac armat comis in timpul unui concert de muzica country in Las Vegas, potrivit Reuters.

Surse: Casa Alba a indemnat SEC sa blocheze vanzarea Chicago Stock Exchange

Administratia de la Washington Casa Alba) l-a indemnat pe presedintele autoritatii pietei de capital din Statele Unite ale Americii Securities and Exchange Commission - SEC) sa puna in astepare vanzarea Chicago Stock Exchange CHX) catre un consortiu care include mai multi investitori din China, anunta Wall Street Journal WSJ), citand surse apropiate situatiei.

Ai posteriorul mare? Este excelent pentru sanatatea ta! Uite de ce!

Daca te plangeai ca ai posteriorul mare, trebuie sa stii ca acesta nu este un lucru neaparat rau. Ba chiar iti aduce efecte nebanuite pentru starea de sanatate. Cercetatorii de la Universitatea Oxford au descoperit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )