Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba, transformata in fortareata: Cel mai sigur loc de pe pamant, glumeste Trump

Adevărul Adevărul,
Casa Alba, transformata in fortareata: Cel mai sigur loc de pe pamant, glumeste Trump

America intra in a 12-a zi de proteste fata de moartea afro-americanului George Floyd, pe retelele sociale anuntandu-se unul din cele mai masive de pana acum, iar in acest context Casa Alba se transforma intr-o fortareata: garduri negre se ridica in jurul acestei Case a Poporului, marind perimetrul de securitate si limitand accesul cetatenilor in apropierea sa. continuă pe Adevărul

SUA: A opta zi de la moartea lui George Floyd. Cele mai importante evenimente de marti. Trump: Washingtonul a fost aseara cel mai sigur loc de pe planeta

Protestele anti-rasism au continuat marti in Statele Unite, unde abordarea martiala a presedintelui Donald Trump, hotarat sa restabileasca ordinea apeland la armata daca va fi necesar, face noi valuri, informeaza AFP, citata de Agerpres. La opt zile de la moartea lui George Floyd, valul furiei publice impotriva rasismului, a brutalitatii politiei si a inegalitatii sociale carezguduie Statele Unite nu s-a domolit. Marti seara, cateva mii de persoane printre care senatoarea democrata Elizabeth Warren, au sfidat in mod pasnic interdictia de circulatie din capitala federala Washington. Zona din jurul Casei Albe a fost blocata de bariere pentru a impiedica orice confruntare directa. Washingtonul, unde peste 300 de protestatari au fost arestati luni seara, a fost aseara cel mai sigur loc de pe planeta, a scris pe Twitter presedintele Trump, care si-a asumat rolul de presedinte al legii si ordinii.

SUA: Traficul a fost inchis in centrul Washingtonului incepe mobilizarea oamenilor pentru cel mai mare protest anuntat de la moartea lui George Floyd

Primii manifestanti s-au adunat sambata la Washington, tinuti la distanta de Casa Alba cu garduri, pentru a protesta fata de rasismul si brutalitatea politistilor intr-o zi marcata de o noua ceremonie in memoria lui George Floyd, relateaza AFP.

Masacrul din Piata Tiananmen. Casa Alba cere un raport detaliat

Masacrarea studentilor chinezi in Piata Tiananmen, in 1989, este o tragedie care nu va fi uitata, denunta Casa Alba, relateaza AFP.

Casa Alba sustine ca Trump nu are reactii adverse dupa utilizarea hidroxiclorochinei

Presedintele SUA, Donald Trump, nu a observat efecte secundare in timpul tratamentului de doua saptamani cu hidroxiclorochina pe care a decis sa il ia preventiv impotriva coronavirusului, a anuntat miercuri medicul de la Casa Alba, potrivit AFP.

COFACE: Cresterea economica a Chinei va ajunge la 1% devenind cel mai scazut nivel in 30 de ani

Cresterea economica a Chinei va scadea la 1%, cel mai scazut nivel in 30 de ani, estimeaza analistii de la Coface, dupa ce in luna aprilie compania prognoza o rata de crestere de 4% pentru economia chineza in acest an.

Cel mai mare investitor in startup-uri IT, SoftBank, lanseaza un fond de investitii de 100 milioane dolari pentru firme conduse de americani de culoare

Cel mai mare fond de investitii din lume, SoftBank investitor in companii precum Uber, OneWeb, Boston Dynamics sau WeWork, a anuntat lansarea unui fond de investitii de 100 de milioane de dolari dedicat firmelor fondate sau conduse de americani de culoare, pentru a incuraja diversitatea la nivel de conducere a companiilor.

Cum arata la 16 ani Noelle Vlasov, cel mai frumos copil din Romania

Noelle Vlasov, considerata de multi drept cel mai frumos copil din Romania, a implinit 16 ani. Este deja o adolescenta, dar frumusetea sa este in continuare incontestabila. Iata cum arata in prezent! .

Un fost campion la Wimbledon e categoric: Federer nu este nici macar al doilea cel mai bun jucator din istorie!

Cea mai mare parte a lumii tenisului canta imnuri pentru Roger Federer The GOAT, iar legendarul elvetian are cel mai mare numar de fani. Arenele de tenis debordeaza de magia lui Federer, dar expertii tenisului simt ca ambasadorul acestui sport nu este si cel mai bun jucator.

Florin Citu, despre IMM Invest: Cred ca o fie cel mai de succes proiect din ultimii 30 de ani. Deja sunt 2.355 de firme care au accesat banii

Florin Citu, ministrul Finantelor, a declarat ca, in opinia sa, IMM Invest va fi cel mai de succes proiect al ultimilor 30 de ani. 355 de firme deja au accesat bani prin aceasta platforma, ceea ce inseamna.

Florin Citu, despre IMM Invest: Cred ca o fie cel mai de succes proiect din ultimii 30 de ani. Deja sunt 2.355 de firme care au accesat banii

Florin Citu, ministrul Finantelor, a declarat ca, in opinia sa, IMM Invest va fi cel mai de succes proiect al ultimilor 30 de ani. 355 de firme deja au accesat bani prin aceasta platforma, ceea ce inseamna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )