Libnet.ro
UNICEF

17:00

Casa Alba: Trump planuieste sa mearga la Bruxelles, cu ocazia summitului NATO din iulie

Adevărul Adevărul,
Casa Alba: Trump planuieste sa mearga la Bruxelles, cu ocazia summitului NATO din iulie

Presedintele american Donald Trump va calatori la Bruxelles, pentru a lua parte la o sedinta NATO, programata pentru 11-12 iulie, au declarat doi oficiali ai Casei Albe, miercuri, conform Bloomberg. continuă pe Adevărul

Donald Trump, mesaj ciudat catre Justin Trudeau: Nu voi ati ars Casa Alba?

Donald Trump a invocat razboiul din 1812, cand Casa Alba a fost arsa, intr-un mesaj adresat premierului canadian Justin Trudeau in care justifica impunerea de tarife comerciale pe motive de securitate.

Summitul Trump-Kim, la Hotelul Capella, pe Insula Sentosa, in sudul Singapore, anunta Casa Alba

Summitul intre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un urmeaza sa aiba loc pe Insula Sentosa, in sudul Singapore, a anuntat marti Casa Alba, in contextul in care pregatirea evenimentului, prevazut saptamana viitoare, se precipita, relateaza Reuters.

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un. intrevederea dintre cei doi lideri va avea loc la ora 04. 00, ora Romaniei, pe 12 iunie. Programata la Singapore,.

Summitul Trump-Kim, marti, pe 12 iunie, la ora locala 9.00, anunta Casa Alba

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa-l intalneasca pe liderul nord-coreean Kim Jong Un marti, pe 12 iunie, la ora locala 9. 00, ora Romaniei), in Singapore, a anuntat luni Casa Alba, scrie Le Figaro.

Casa Alba a anuntat oficial data si ora intalnirii Trump-Kim

Casa Alba a anuntat luni ca intalnirea presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, va avea loc in Singapore pe 12 iunie, la ora locala 09. 00 n. red. 00 ora Ro.

Presedintele Trump vrea sa il invite pe Kim Jong-Un la Casa Alba

Presedintele american, Donald Trump, s-a declarat foarte pregatit pentru intrevederea cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, subliniind ca rezultatul intalnirii depinde de atitudine. Sunt foarte bine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )