Libnet.ro
UNICEF

08:00

Presedintele Trump vrea sa il invite pe Kim Jong-Un la Casa Alba

Antena3 Antena3,
Presedintele Trump vrea sa il invite pe Kim Jong-Un la Casa Alba

Presedintele american, Donald Trump, s-a declarat foarte pregatit pentru intrevederea cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, subliniind ca rezultatul intalnirii depinde de atitudine. Sunt foarte bine. continuă pe Antena3

Summitul Trump-Kim, la Hotelul Capella, pe Insula Sentosa, in sudul Singapore, anunta Casa Alba

Summitul intre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un urmeaza sa aiba loc pe Insula Sentosa, in sudul Singapore, a anuntat marti Casa Alba, in contextul in care pregatirea evenimentului, prevazut saptamana viitoare, se precipita, relateaza Reuters.

Summitul Trump-Kim, marti, pe 12 iunie, la ora locala 9.00, anunta Casa Alba

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa-l intalneasca pe liderul nord-coreean Kim Jong Un marti, pe 12 iunie, la ora locala 9. 00, ora Romaniei), in Singapore, a anuntat luni Casa Alba, scrie Le Figaro.

Casa Alba a anuntat oficial data si ora intalnirii Trump-Kim

Casa Alba a anuntat luni ca intalnirea presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, va avea loc in Singapore pe 12 iunie, la ora locala 09. 00 n. red. 00 ora Ro.

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un. intrevederea dintre cei doi lideri va avea loc la ora 04. 00, ora Romaniei, pe 12 iunie. Programata la Singapore,.

Donald Trump, mesaj ciudat catre Justin Trudeau: Nu voi ati ars Casa Alba?

Donald Trump a invocat razboiul din 1812, cand Casa Alba a fost arsa, intr-un mesaj adresat premierului canadian Justin Trudeau in care justifica impunerea de tarife comerciale pe motive de securitate.

Casa Alba: Trump planuieste sa mearga la Bruxelles, cu ocazia summitului NATO din iulie

Presedintele american Donald Trump va calatori la Bruxelles, pentru a lua parte la o sedinta NATO, programata pentru 11-12 iulie, au declarat doi oficiali ai Casei Albe, miercuri, conform Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )