Libnet.ro
UNICEF

22:15

Casa lui Tony Soprano a fost scoasa la vanzare

Hotnews Hotnews,
 Casa lui Tony Soprano a fost scoasa la vanzare

Casa pe care Tony Soprano o numea acasa a fost pusa in vanzare la 20 de ani dupa debutul celebrului serial de televiziune. Casa de aproape 500 mp din North Caldwell, New Jersey, din fata careia fictionalul mafiot preferat al Americii isi recupera ziarul de dimineata si unde inota in piscina cu ratele este listata de proprietarii Patti si Victor Recchia la un pret de pornire de 3,4 milioane de dolari. continuă pe Hotnews

Soseaua din munti care va taia un parc national costa cat o autostrada. Investitia controversata a fost scoasa la licitatie

A fost scoasa la licitatie proiectarea si executia a peste 20 de kilometri din Drumul National 66 A, o investitie blocata de mai multi ani, in urma presiunilor organizatiilor de mediu.

Traian Berbeceanu, atac la Carmen Dan, dupa ce un politist a fost omorat: Partidul care v-a propus a investit in amnistie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, i-a transmis lui Carmen Dan, ministrul de Interne, un mesaj critic si sarcastic dupa ce inca un politist a fost ucis in misiune de un infractor si criminal. Carmen Dan atacata dur de Traian Berbeceanu, dupa moartea politistului din Timis Traian Berbeceanu [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )