Libnet.ro
UNICEF

06:15

Caseta cu cel mai fericit moment din viata lui Victor Ponta. Invitati surpriza la eveniment

Antena3 Antena3,
Caseta cu cel mai fericit moment din viata lui Victor Ponta. Invitati surpriza la eveniment

Imagini de colectie au fost prezentate in emisiunea Editie speciala de catre Catalina Porumbel. continuă pe Antena3

Cel mai jenant episod din viata Oanei Lis! Sotia fostului edil a fost trimisa de catre acesta dezbracata in fata muncitorilor

Abia acum a fost scos la iveala un episod destul de jenant din viata Oanei Lis, sotia fostului primar general al Capitalei. Experienta a fost povestita de o prietena foarte buna a acesteia, si anume.

Economia Coreii de Nord a crescut cu cel mai rapid ritm din ultimii 17 ani - banca centrala din Coreea de Sud

Economia Coreii de Nord a crescut in 2016 cu cel mai rapid ritm din ultimii 17 ani, a informat vineri banca centrala din Coreea de Sud, in ciuda sanctiunilor internationale menite sa opreasca programul nuclear al Phenianului, informeaza Reuters.

Deficitul public din zona euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani in primul trimestru

Deficitul public al zonei euro a scazut la cel mai scazut nivel din ultimii zece ani in primul trimestru, determinat de un excedent in crestere in Germania si de decalajele fiscale in crestere ale Frantei, arata datele publicate azi de Eurostat, potrivit Reuters.

Despacito, cel mai ascultat cantec din toate timpurile, interzis in Malaysia din cauza versurilor obscene

Malaysia a interzis difuzarea cantecului Despacito la posturile sale publice de radio si televiziune, dupa ce mai multe persoane si asociatii din aceasta tara cu populatie majoritar musulmana s-au plans din cauza versurilor acestei piese, despre care au spus ca sunt obscene, scrie Agerpres. Melodia Despacito a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, este cel mai ascultat cantec online din toate timpurile.

BMW lucreaza la cel mai puternic M3 din istoria marcii. Cand se lanseaza noul varf de gama

BMW ar putea lansa in cursul anului viitor o versiune CS a modelului M3 Sedan, anunta publicatia Bimmer Today. Potrivit sursei citate, noua varianta de top a automobilului bavarez de inalta performanta va dezvolta 460 CP.

Succes rasunator pentru piesa Despacito. Nu s-a mai intamplat asta din 1996

Piesa Despacito, a portoricanului Luis Fonsi in colaborare cu compatriotul sau Daddy Yankee, este cel mai reprodus cantec din istorie pe platformele de streaming online), potrivit.

VIDEO. BIAS 2017 a fost cel mai mare spectacol aerian organizat vreodata in Romania

Spectacolul aerian BIAS 2017, desfasurat sambata la Bucuresti, a fost cel mai mare miting aviatic organizat vreodata in Romania.

Spectacol pe cerul Capitalei. BIAS, cel mai mare show aerian al anului - VIDEO si GALERIE FOTO

Supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Toate au impanzit cerul Bucurestiului. Cel mai mare show aerian al anului are loc pe aeroportul.

Vladimir Putin: Evenimentul care m-a influentat cel mai mult a fost colapsul Uniunii Sovietice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, vineri, ca evenimentul care a produs cel mai mare impact asupra vietii sale a fost colapsul Uniunii Sovietice, potrivit agentiei de presa Tass.

Spectacol pe cerul Capitalei. A inceput BIAS, cel mai mare show aerian al anului (VIDEO)

Cerul Bucurestiului va fi impanzit de supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Va fi un adevarat Spectacol pe cerul Capitalei la cel mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )