Libnet.ro
UNICEF

15:45

Castanii in pericol de prabusire au fost retezati de autoritatile din Hunedoara

Adevărul Adevărul,
Castanii in pericol de prabusire au fost retezati de autoritatile din Hunedoara

Autoritatile din Hunedoara au luat primele masuri dupa ce o furtuna a dus la prabuusirea mai multor copaci pe strazile municipiului, iar trunchiurile lor, smulse de vantul puternic, au avariat masini si au rupt cablurile electrice si de telefonie. continuă pe Adevărul

Autoritatile din Costa Rica au confiscat peste patru tone de cocaina la bordul unei barci de pescari

Captura impresionanta de droguri in largul Oceanului Pacific! Autoritatile din Costa Rica au confiscat peste patru tone de cocaina la bordul unei barci de pescari. Drogurile au fost gasite ascunse in saci.

BERD finanteaza cu 6,6 milioane euro serviciile retelei de apa si canalizare din Hunedoara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda o finantare de 30 milioane lei 6,6 milioane euro) companiei regionale Apa Prod care furnizeaza servicii de apa si canalizare in sase orase din judetul Hunedoara pentru extinderea retelei si modernizarea serviciilor de furnizare a apei.

BERD: finantare de 6,6 mil. euro pentru o companie regionala de apa si canalizare din Hunedoara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda o finantare de 30 milioane lei 6,6 milioane euro) companiei regionale Apa Prod care furnizeaza servicii de apa si canalizare in sase orase din judetul Hunedoara. Finantarea va fi.

Autoritatile din Dej au inaugurat cu mare fast un tomograf care nu poate fi folosit

La Dej s-a inaugurat cu mare fast un aparat tomograf in valoare de 12 miliarde de lei vechi. Autoritatile locale s-au grabit sa taie panglica si aparatul a fost si sfintit, desi pacientii nu se vor putea folosi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )