Libnet.ro
UNICEF

11:01

Castelul Corvinilor devine mai scump pentru turisti din 2015. Nunta in castel, pe primul loc in topul chiriilor de lux

Adevărul Adevărul,
Castelul Corvinilor devine mai scump pentru turisti din 2015. Nunta in castel, pe primul loc in topul chiriilor de lux

Taxele de vizitare si de inchiriere a salilor din Castelul Corvinilor vor creste din 2015, potrivit unui proiect al administratiei locale din Hunedoara. Reprezentantii primariei isi doresc astfel sa atraga mai multi bani la bugetul local, intr-un municipiu a carei situatie economica ajunge sa depinda tot mai mult de veniturile obtinute din turism. continuă pe Adevărul

Alocatii mai mari pentru copiii din familiile sarace

Ministrul Muncii Rovana Plumb a anuntat ca alocatia pentru copiii din familile sarace va fi majorata cu 42 de lei, de la 1 noiembrie. in ceea ce priveste majorarea alocatiei pentru sprijinul familiei cu 42 de le.

Castelul Corvinilor, decor pentru un documentar despre Vlad Tepes realizat de americani

Castelul Corvinilor Huniazilor) din Hunedoara va fi decor pentru un documentar istorie despre Vlad Tepes realizat de o casa de productie din America.

Cel mai scump burger din lume contine foita de aur si este o bomba calorica. Cat ai plati pentru el?

Vreti sa cheltuiti cateva mii de dolari pentru urmatorul dumneavoastra meniu? In acest caz, o alegere potrivita este glamburgerul care va va scapa de aproape 2. 000 de dolari din buzunarele dumneavoastra, potrivit Business.

Oficial rus: South Stream, mai scump cu aproape 50% decat am estimat anterior

Constructia gazoductului South Stream, care trebui sa transporte gaze naturale din Rusia, prin Marea Neagra, catre tarile din sudul si centrul Europei, il va costa pe gigantul rus Gazprom cu 47% mai mult decat se estimase anterior, adica aproximativ 23,5 miliarde de euro, informeaza Novinite.

Taxe pentru traseele din Muntii Bucegi. Turistii, nevoiti sa plateasca 5 lei pentru un bilet

Traseele din Bucegi vor avea taxe, de maine. Toti turistii care vor sa porneasca pe traseele din Bucegi vor fi nevoiti sa cumpere mai intai un bilet de maximum 5 lei de persoana. Biletul se va putea achizition.

Cum foloseste Iohannis banii de la Primaria Sibiu. 20 milioane euro, pentru firme din anturajul prezidentiabilului PNL

Nu mai putin de 20 de milioane de euro din banii Primariei Sibiu s-au dus pe lucrari de reabilitare a strazilor, salubrizare, deszapezire. Aparent, niste nemti si austrieci fac curatenie si alte servicii.

(P) Stejarii Ballroom - gazda celor mai importante evenimente private din Bucuresti

Stejarii Ballroom, una dintre cele mai apreciate locatii pentru organizarea evenimentelor private din Bucuresti, este situat in cadrul Stejarii Country Club, primul complex de acest tip din Romania. Cu un design original si impresionant, care poarta.

Trei clasari pe podium pentru junioarele din Romania la Cupa Mondiala de floret de la Ciudad de Guatemala

Sportivele din Romania au reusit trei clasari pe podium la Cupa Mondiala de floreta de la Ciudad de Guatemala, concurs rezervat junioarelor. Astfel, romancele au obtinut argint si bronz la individual si argint pe echipe.

Barbat din Suceava, trimis in judecata pentru omor din culpa dupa ce cainele sau a muscat un copil de sase ani care a murit

Un barbat din Suceava a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, luni, dupa ce in luna martie 2012 cainele sau a muscat un copil de sase ani ce a murit din cauza ranilor suferite, relateaza.

Un alt american, diagnosticat cu Ebola: Barbatul este angajat al serviciilor sociale pentru sanatate din Texas

Un angajat al serviciilor sociale de la Spitalul Presbiterian din Texas a primit un rezultat pozitiv in urma unui test preliminar pentru Ebola, a anuntat spitalul intr-un comunicat, relateaza CNN. Spitalul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )