Libnet.ro
UNICEF

21:45

Castelul din Romania care a avut un record absolut de turisti

Antena3 Antena3,
Castelul din Romania care a avut un record absolut de turisti

Castelul Corvinilor a avut in anul 2017 un record absolut de incasari. Peste 6,2 milioane de lei au intrat, anul trecut, in bugetul municipiului Hunedoara. Banii provin din vanzarea de. continuă pe Antena3

Orasul din Romania care ar fi fost proiectat la Moscova. Nu putem fugi de istorie

Orasul Stei din Bihor ar fi fost proiectat la Moscova. Parte a patrimoniului totalitar sovietic sunt elementele arhitectonice ale Casei de Cultura Miron Pompiliu imprumutate de la Teatrul Balsoi si elemente di.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

Guvernul maghiar aloca o finantare record organizatiilor maghiare din Romania / Un site de stiri in maghiara primeste 4,6 milioane de euro

Guvernul de la Budapesta a acordat o finantare record pentru organizatii maghiare din Romania, respectiv peste 100 de milioane de euro, potrivit unei hotarari de guvern adoptate de Executivul ungar in ultimele zile ale anului trecut, scrie Rador.

Asociatia Psihologilor din Romania: Sunt teste care pot depista pedofilia, dar testarea in Politia Romana nu vizeaza neaparat evaluarea clinica, iar multe institutii nu folosesc teste precise, din constrangeri bugetare

Asociatia Psihologilor din Romania sustine ca exista teste foarte bune care pot identifica pedofilia, atunci cand sunt utilizate de psihologi calificati, in metodologii de evaluare ample si constante, insa testarea in Politia Romana nu vizeaza evaluarea clinica. Totodata, subliniaza Asociatia, fara instrumente profesioniste, desi Politia Romana are specialisti excelenti, calitatea profesionala a psihologului nu se poate manifesta, or este cunoscut faptul ca multe din institutiile statului roman nu utilizeaza intotdeauna teste standarde de aur din constrangeri bugetare.

Icoana bizara care a aparut pe site-ul BOR. Reactia Bisericii Catolice din Romania

O icoana aparuta pe site-ul agentiei de presa al Bisericii Ortodoxe starneste reactia Bisericii Catolice din Romania. Mai precis a purtatorului ei de cuvant, parintele Francisc Dobos.

Investitie de 100.000 de euro in prima academie de fashion din Romania, Luxury Academy

Aura Anghel, o tanara antrenoare din Brasov, a renuntat la afacerea pe care o detinea in Italia pentru a se reintoarce in tara si a infiinta Luxury Academy, prima academie de fashion si stil din Romania, in urma unei investitii de 100. 000 de euro. Aura.

Liderii maghiarilor din Romania cer autonomie

Liderii partidelor maghiare din Romania cer autonomie teritoriala, locala si culturala. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca exista trei feluri de autonomie pe care o revendica - teritoriala, locala si.

Fata din Romania care aduce fericire pe toata planeta revine: 111 sfaturi pentru o viata minunata in 2018

Luminita Saviuc, tanara din Romania cunoscuta pentru textele sale motivationale, a facut la inceputul anului o lista cu 111 sfaturi care sa ii ajute pe oameni sa aiba un 2018 mai fericit.

VIDEO Haita de lupi filmata intr-o padure in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Populatia de lup din Romania este una din cele mai mari din Europa.

O haita de lupi a fost filmata cu o camera de monitorizare a faunei intr-o padure in Parcul National Piatra Craiului, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Romsilva, potrivit news. ro. Potrivit specialistilor, populatia de lup din Romania este de aproximativ 5. 800 de exemplare, una din cele mai mari din Europa. Lupii au fost filmati, intr-o padure in Parcul National Piatra Craiului, de o camera de monitorizare a faunei, potrivit paginii de Facebook a Romsilava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )