Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cat costa iPhone 12: preturile pe Romania, dezvaluite. Cel mai scump spulbera bugetele

Playtech Playtech,
Cat costa iPhone 12: preturile pe Romania, dezvaluite. Cel mai scump spulbera bugetele

Cat costa iPhone 12 in Romania? Cam cat te asteptai. in Romania, au fost listate toate, de la 12 Mini pana la 12 Pro Max, in aceeasi zi - la precomanda. Acestea sunt preturile si, ei. continuă pe Playtech

iPhone 12 mini se va incarca cel mai greu dintre modelele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea, scrie News.

iPhone 12 mini se va incarca mai greu decat celelalte modele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea.

iPhone 12 mini se va incarca mai greu decat celelalte modele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea, transmite News. ro.

iPhone 12 ajunge in Romania. Ce pret are cea mai ieftina versiune

Dupa lansarea din luna octombrie, iPhone 12 ajunge acum si in Romania. Toate versiunile Iphone 12 sunt disponibile deja la precomanda, urmand sa fie livrate dupa 13 noiembrie.

VIDEO Buhnici, review oficial pentruiPhone 12 MINI. Cat costa in Romania noile modele iPhone

George Buhnici a postat pe pagina sa review-ul modelului iPhone 12 MINI, dupa ce anterior a fost nevoit sa stearga articolul referitor la noul model al producatorului din Cupertino, pentru ca incalca embargoul media.

VIDEO iPhone 12 Pro si Pro Max, gata de razboi: cat costa versiunile din titan si marmura

Nici nu s-au lansat bine noile modele de iPhone 12 si iPhone 12 Pro, iar cei de la Caviar cred ca sunt la a treia editie speciala a terminalelor Apple. Acestea sunt inspirate din razboinici.

Clona de iPhone 12, mai buna decat originalul, creata de Huawei: ce are in plus

Mai sunt mai putin de 24 de ore pana la lansarea Huawei Nova 8 SE, un terminal care pare cat se poate de similar cu iPhone 12, din punct de vedere estetic. Daca iti doreai un smartphone care.

Mic si prost: motivul principal pentru care sa nu-ti cumperi iPhone 12 mini

Niciodata Apple nu a dat dovada de mai putina transparenta cand vine vorba de lansarea unor telefoane. Din fericire, majoritatea problemelor legate de iPhone 12 au ajuns pe internet, iar.

Anuntul zilei de la Dacia: cat costa noile modele, de la Logan la Sandero Stepway

In septembrie, Dacia a anuntat trei modele noi: Logan, Sandero si Sandero Stepway. Acum a revenit cu preturile. Si ieftine nu-s. Noile masini Dacia, daca te asteptai sa fie mai ieftine, nu.

Cine primeste vaccin antigripal gratuit, ce vaccinuri sunt in farmacii si cat costa

Prima transa de vaccin antigripal din farmacii s-a epuizat rapid, dar a doua este asteptata in scurt timp. Varstnicii si bolnavii cronic vor primi si ei in curand vaccin antigripal gratuit de la medicul de familie. Iata ce vaccinuri sunt disponibile pentru adulti anul acesta, cat costa si care este momentul cel mai potrivit pentru imunizare aflati in continuare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )