Libnet.ro
UNICEF

12:15

iPhone 12 ajunge in Romania. Ce pret are cea mai ieftina versiune

Antena3 Antena3,
iPhone 12 ajunge in Romania. Ce pret are cea mai ieftina versiune

Dupa lansarea din luna octombrie, iPhone 12 ajunge acum si in Romania. Toate versiunile Iphone 12 sunt disponibile deja la precomanda, urmand sa fie livrate dupa 13 noiembrie. continuă pe Antena3

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a sosirilor turistice din Europa

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a sosirilor de turisti straini din Uniunea Europeana, inregistrand o diminuare de 90% a noptilor petrecute de straini in unitatile de cazare in luna iulie a acestui an comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, conform datelor Eurostat.

iPhone 12 mini se va incarca cel mai greu dintre modelele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea, scrie News.

Cat costa iPhone 12: preturile pe Romania, dezvaluite. Cel mai scump spulbera bugetele

Cat costa iPhone 12 in Romania? Cam cat te asteptai. in Romania, au fost listate toate, de la 12 Mini pana la 12 Pro Max, in aceeasi zi - la precomanda. Acestea sunt preturile si, ei.

CORONAVIRUS |Romania, cea mai mare scadere a sosirilor turistice din Europa

In luna iulie a acestui an, Romania a inregistrat cea mai mare scadere a sosirilor de turisti straini din Uniunea Europeana UE), inregistrand o diminuare de 90% a noptilor petrecute de straini in.

Mic si prost: motivul principal pentru care sa nu-ti cumperi iPhone 12 mini

Niciodata Apple nu a dat dovada de mai putina transparenta cand vine vorba de lansarea unor telefoane. Din fericire, majoritatea problemelor legate de iPhone 12 au ajuns pe internet, iar.

Apple nu are stocuri suficiente de procesoare pentru iPhone 12 - presa

Apple ar putea ajunge sa aiba stocuri insuficiente de procesoare pentru gestionarea consumului de energie la noile iPhone-uri, din cauza restrictiilor comerciale si a crizei Covid, scrie Bloomberg. Disponibilitatea noii serii de iPhone ar putea fi afectata exact in cea mai buna perioada de vanzari, cea a sarbatorilor de iarna.

Clona de iPhone 12, mai buna decat originalul, creata de Huawei: ce are in plus

Mai sunt mai putin de 24 de ore pana la lansarea Huawei Nova 8 SE, un terminal care pare cat se poate de similar cu iPhone 12, din punct de vedere estetic. Daca iti doreai un smartphone care.

Cea mai proasta veste pentru Romania. Tara care ne lasa fara Euro 2021

In contextul in care pandemia de coronavirus se agraveaza cu fiecare zi ce trece, devine tot mai clar ca ideea UEFA de a organiza Euro 2021 in 12 tari este departe de a fi realizata. Chiar daca competitia a fost amanata pentru 11 iunie 11 iulie 2021, in 12 orase diferite, aceasta are sanse .

iPhone 12 mini se va incarca mai greu decat celelalte modele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea.

iPhone 12 mini se va incarca mai greu decat celelalte modele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea, transmite News. ro.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )