Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cat costa statul roman disconfortul criminalului Passaris in puscarie

Adevărul Adevărul,
Cat costa statul roman disconfortul criminalului Passaris in puscarie

Condamnat la inchisoare pe viata Konstantinos Passaris, autorul dublului asasinat din 2001 de la o casa de amanet din Bucuresti, supranumit si fiara din Balcani, s-a aratat nemultumit de cei 13. 500 de euro oferiti de statul roman despagubire pentru conditiile de detentie. Grecul a dat statul roman in judecata la CEDO. continuă pe Adevărul

Cat au costat statul roman aventurile printului Carol al II-lea. Regele Playboy, o povara pentru functionarii insarcinati sa-i finanteze incurcaturile amoroase

Carol al II-lea a fost supranumit Regele Playboy, ca urmare a numeroaselor relatii pe care le-a avut si pentru care chiar a renuntat la tron.

Passaris a castigat procesul cu statul roman, dar refuza despagubirile! Motivele sunt HALUCINANTE

Konstantinos Passaris, grecul condamnat la inchisoare pe viata in 2003 pentru comiterea unui dublu asasinat si a unui jaf armat in noiembrie 2001 la o casa de schimb din Bucuresti, a dat statul roman in.

Cat costa Samsung Galaxy S10 in fabrica: e mai ieftin decat iPhone Xs Max

Samsung Galaxy S10 e un telefon scump, mai ales daca vrei versiunea Plus cu cel mai mare spatiu de stocare. Interesant e sa afli si cat costa doar sa fie produs. Samsung Galaxy S10 are un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )