Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cat de importanta este vitamina D pentru organism! Te scapa de depresie

Adevărul Adevărul,
Cat de importanta este vitamina D pentru organism! Te scapa de depresie

Vitamina D este foarte importanta pentru oase si nu numai. Studii recente au aratat ca protejeaza impotriva racelilor si este un puternic inamic al depresiei. continuă pe Adevărul

Cat de importanta este distanta pana la locul de munca in functie de anul nasterii

Un studiu realizat de CBRE in randul angajatilor care fac parte din generatia Z 18 24 ani), generatia Y 25 34 ani), generatia X 35 49 ani) si generatia seniorilor sau baby-boomers 50 64 ani), arata cat de mult le este afectata munca in functie de timpul parcurs de-acasa pana la serviciu.

SUA: Se cunoaste adversarul lui Trump? Un fost candidat este gata pentru LUPTA din 2020

Bernie Sanders, fostul candidat la presedintia Statelor Unite ale Americii, intentioneaza sa se prezinte din nou in fata alegatorilor, la scrutinul din 2020, daca va fi cel mai bine plasat pentru a-l.

ADRIAN TANASE, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Relatia cu investitorii este cruciala pentru dezvoltarea pietei noastre

Relatia dintre companii si investitori reprezinta o dimensiune cruciala pentru dezvoltarea pietei de capital din tara noastra a subliniat, astazi, Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), in cadrul evenimentului de lansare a Asociatiei pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), organizat de BVB.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2263 seconds )