Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cat de rau arata unul dintre cele mai mari cimitire ale eroilor din Romania. E Anul Centenarului si e mai mare rusinea

Adevărul Adevărul,
Cat de rau arata unul dintre cele mai mari cimitire ale eroilor din Romania. E Anul Centenarului si e mai mare rusinea

La 100 de la terminarea Primului Razboi Mondial, Cimitirul Eroilor din localitatea constanteana Mircea Voda continua sa se degradeze sub ochii autoritatilor. Lipsa banilor este invocata atunci cand vine vorba de memoria celor care au facut posibila Marea Unire. continuă pe Adevărul

ALERTA TERORISTA! Atac cu bomba in UNUL DINTRE CELE MAI POPULATE ORASE! BILANT de ultim moment al victimilor (FOTO)

Atac cu bomba in orasul Alexandria din Egipt. O explozie s-a auzit in apropierea unui hotel. Presa locala arata ca cel putin o persoana a fost ucisa si alte patru au fost ranite dupa explozie, scrie.

Una dintre cele mai populare destinatii turistice, pusa la pamant. Oamenii se simt ca in perioada comunismului. Sa continuam sa reducem consumul!

Africa de Sud a anuntat ca seceta din Cape Town este un dezastru national si afecteaza grav trei dintre cele noua provincii ale tarii. Guvernul a facut anuntul dupa ce a reevaluat amploarea si severitatea.

Remington, unul dintre cei mai mari producatori de arme din SUA, si-a cerut falimentul

Vanzarile companiei au scazut semnificativ in ultimul an, aceasta avand dificultati in respectarea obligatiilor fata de creditori. in plus, SUA a luat o serie de masuri pentru limitarea vanzarilor de arme dupa atacul armat din 14 februarie la un liceu din Florida, soldat cu 17 victime.

Muzeul Antipa, primul din lume care a expus dioramele biogeografice. Este una dintre cele mai indragite institutii de cultura si are un patrimoniu de doua milioane de exemplare! (FOTO)

Material realizat prin Programul Cultural Bucuresti -Centenarcu sprijinulPrimariei Municipiului Bucurestiprin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic. Muzeul National de.

Patriarhia Romana revoltata de imaginea in care doi angajati MAI, prezenti la protestul de sambata, isi fac nevoile pe zidul BisericiiKretzulescu

Cu ocazia protestului organizat de sindicatele din politie ce a avut loc in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne sambata dimineata, pe retelele de socializare a aparut o poza cu doi protestatari care isi faceau nevoile pe Biserica Kretzulescu, aflata pe Calea Victoriei in apropierea sediului MAI, si totodata unul dintre cele mai impresionante lacasuri de cult din Bucuresti.

Patriarhia Romana, revoltata de imaginea in care doi angajati MAI, prezenti la protestul de sambata, isi fac nevoile pe zidul BisericiiKretzulescu

Cu ocazia protestului organizat de sindicatele din politie ce a avut loc in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne sambata dimineata, pe retelele de socializare a aparut o poza cu doi protestatari care isi faceau nevoile pe Biserica Kretzulescu, aflata pe Calea Victoriei in apropierea sediului MAI, si totodata unul dintre cele mai impresionante lacasuri de cult din Bucuresti.

Copiii care invata mestesuguri de acum 6.000 de ani. Cum este resuscitata una dintre cele mai misterioase civilizatii de pe teritoriul Romaniei

La Muzeul Judetean de Istorie din Botosani a fost amenajat un atelier de pedagogie muzeala destinat elevilor. Mai precis, scolarii invata cum sa modeleze ceramica, dupa tehnicile folosite de olari acum 6. 000 de ani. Si asta in conditiile in care cultura Cucuteni, renumita pentru ceramica sa pictata este un adevarat brand al Botosaniului.

Avion de dimensiuni uriase, aterizare de urgenta

Un Boeing 777, unul dintre cele mai mari avioane din lume, a cerut aterizarea de urgenta dupa ce o pasagera se simtea rau. Avionul a aterizat in urma cu putin timp pe Aeroportul Henri Coanda. Este vorba.

Mesajul lui Klaus Iohannis la aniversarea unui secol de la unirea Basarabiei cu Romnia: Unul dintre momentele care definesc pentru totdeauna istoria si tin treze constiintele

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj cu prilejul aniversarii unui secol de la unirea Basarabiei cu Romania, in care arata ca Aniversam astazi 100 de ani de la Declaratia de unire a Basarabiei cu Regatul Romaniei. Decizia adoptata de Sfatul Tarii de la Chisinau a fost un gest politic si patriotic care face cinste elitelor vremii si tuturor celor care l-au visat si au lucrat pentru infaptuirea lui. Este unul dintre acele momente care definesc pentru totdeauna istoria, incalzesc sufletele si tin treze constiintele, generatie dupa generatie.

Unu din patru clienti eMAG care cumpara online este din mediul rural. Topul judetelor cu cele mai multe comenzi -*- Unu din patru clienti eMAG care cumpara online este din mediul rural. Topul judetelor cu cele mai multe comenzi

Datorita numeroaselor sale avantaje, comertul online capata din ce in ce mai mult teren, inclusiv in zonele rurale ale Romaniei, sustinut in special de dezvoltarea tehnologiei si a penetrarii tot mai mari a smartphone-ului. Gama extinsa de produse la care au acces, faptul ca le pot comanda oricand, simplitatea procesului de livrare si preturile avantajoase sunt doar patru dintre motivele pentru care locuitorii din mediul rural se indreapta catre canalul de vanzare online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )