Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cu cat timp inainte a aflat Dacian Ciolos ca va fi premier

Antena3 Antena3,
Cu cat timp inainte a aflat Dacian Ciolos ca va fi premier

Premierul Dacian Ciolos a spus, joi, ca a aflat ca va fi nominalizat de presedinte in aceasta frunctie cu 1-2 zile inainte de nominalizarea oficiala si a primit-o ca pe o surpriza. Declaratiile au. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos sau pisica lui Schrodinger in politica

Una peste alta, primul interviu televizat al lui Dacian Ciolos din postura de prim-ministru ne face sa credem ca metafora cea mai potrivita este cea legata de pisica lui Schrodinger. Dacian Ciolos este in acelasi timp si multumit si nemultumit sa fie un Premier-plomba, doar pentru un an, are si nu are in acelasi timp o viziune politica asupra administratiei, are si nu are un plan politic pentru dupa alegerile din 2016.

Vasile Dancu, despre oferta de a intra in Guvern: Nu sunt propunerea PSD. Nu am putut sa-l refuz pe Dacian Ciolos

Vicepremierul Vasile Dancu a povestit, la Realitatea TV, ca se cunoaste de foarte mult timp cu premierul Dacian Ciolos, pe care nu a putut sa-l refuze in momentul in care i-a propus sa faca parte din noul Guvern. Dancu a mai precizat ca nu a fost propunerea PSD.

Ce RELIGIE are premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a decis sa puna punct controversei legate de religia lui.

Ambasadorul SUA Hans Klemm, intalnire cu premierul Dacian Ciolos

Ambasadorul american la Bucuresti Hans Klemm a ajuns, luni, la Palatul Victoria unde se afla inca de dimineata si premierul Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos, la Realitatea TV: Stim ca va fi dificil de tinut in frau bugetul pe 2016. Limita de deficit pe care ne-o propunem pentru 2016, sub 3%/ Nu exclud nicio masura fata de domnul Arafat

Dacian Ciolos este invitat joi seara la Realitatea TV. Premierul spune ca una din principalele tinte ale cabinetului sau va fi sa mentina un deficit sub 3% pentru 2016. Din punct de vedere al reformei administratiei, am fost suprins sa constat ca nu trebuie sa o luam de la zero. Sunt vreo 8-9 ministere in care s-a lucrat punctual. Vrem sa avem o structura supla, a declarat Ciolos. Ciolos, despre Arafat: Eu nu ma grabesc sa-l judec, dar ma pot pronunta daca o institutie a statului functioneaza bine sau nu. Nu exclud nicio masura. Ciolos: Ne propunem sa redeschidem din spitalele inchise, sa le modernizam si sa le dotam.

Crin Antonescu: Dacian Ciolos trebuie sa-si asume preluarea sefiei PNL. Liberalii nu exista din punct de vedere politic in momentul de fata

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a afirmat, marti seara, intr-o interventie telefonica la RomaniaTV ca premierul dacian Ciolos ar trebui sa se implice in politica si sa preia PNL, o formatiune careia ii lipseste in prezent un lider.

Costescu: Lotul 3 al autostrazii Sibiu-Orastie va ramane inchis cat timp cer procedurile de siguranta

Lotul trei al autostrazii Sibiu-Orastie, inaugurat in noiembrie 2014 si inchis in septembrie 2015 intre localitatile Saliste si Cunta, din cauza unor crapaturi in asfalt, va ramane inchis atata timp cat o vor cere procedurile de siguranta, a declarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )