Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cat va trebui sa platiti pentru trecerea peste podul de la Calafat-Vidin. Podul va fi inaugurat vineri

Antena3 Antena3,
Cat va trebui sa platiti pentru trecerea peste podul de la Calafat-Vidin. Podul va fi inaugurat vineri

Soferii de autoturisme cu cel mult 8+1 locuri si de masini transport marfa cu greutate mai mica de 3,5 tone vor plati o taxa de 27 lei 6 euro) pentru trecerea peste noul pod de la Calafat-Vidin. Pentru masinile. continuă pe Antena3

Guvernul a stabilit taxele pentru trecerea peste podul de la Calafat-Vidin.

Soferii de autoturisme cu cel mult 8+1 locuri si de masini transport marfa cu greutate mai mica de 3,5 tone vor plati o taxa de 27 lei 6 euro) pentru trecerea peste noul pod de la Calafat-Vidin, pentru masinile cu mai mult de 9 locuri si maximum 23 locuri pe scaune taxa fiind de 54 lei 12 euro), informeaza Mediafax. Aceeasi taxa de 54 lei va fi achitata si pentru masini de transport marfa cu o greutate intre 3,5-7,5 tone, conform unei hotarari de guvern. Pentru masini de transport marfa cu .

Guvernul a stabilit taxele pentru trecerea peste podul de la Calafat-Vidin

Soferii de autoturisme cu cel mult 8+1 locuri si de masini transport marfa cu greutate mai mica de 3,5 tone vor plati o taxa de 27 lei 6 euro) pentru trecerea peste noul pod de la Calafat-Vidin, pentru masinile cu mai mult de 9 locuri si maximum 23 locuri pe scaune taxa fiind de 54 lei 12 euro).

Podul peste Dunare Calafat-Vidin va fi inaugurat maine

Noul pod peste Dunare Calafat - Vidin va fi inaugurat maine. La eveniment, a fost invitat si comisarul european pentru dezvoltare regionala, Johannes Hann. 226 milioane de euro a costat realizarea acestui pod lung de.

Podul Calafat-Vidin va fi inaugurat vineri. Comisarul european Johannes Hahn participa la eveniment. Ponta l-a invitat si pe Mugur Isarescu

Johannes Hahn, comisarul european pentru dezvoltare regionala, va face vineri o vizita in Romania, urmand sa aiba intalniri cu oficialii romani si sa participe impreuna cu premierul Victor Ponta la inaugurarea podului Calafat-Vidin si la deschiderea lucrarilor de constructie a Laserului ELI de la Magurele. Ponta l-a invitat la eveniment si pe guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, iar acesta a acceptat, potrivit unor surse guvernamentale citate de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )