Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat vor costa iPhone 6 si Apple Watch: pret imens pentru iPhone 6 Plus

Adevărul Adevărul,
Cat vor costa iPhone 6 si Apple Watch: pret imens pentru iPhone 6 Plus

Cat costa iPhone 6 si Apple Watch? este poate cea mai importanta intrebare dupa evenimentul Apple. Avem preturi pentru Statele Unite ale Americii si Europa, dar nu sunt deloc mici. continuă pe Adevărul

Cat costa iPhone 6 si Apple Watch

Apple a prezentat in aceasta seara iPhone 6 si Apple Watch. Vorbim de doua telefoane si un ceas inteligent. Acestea sunt preturile pentru noile dispozitive. Apple a prezentat iPhone 6. Sunt doua modele: iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci si rezolutie Retina HD si iPhone 6 Plus cu 5,5 inci cu rezolutie full HD. Poate cel mai important aspect al acestor gadgeturi, pe langa dotarile tehnice, este pretul. Noile telefoane nu sunt mai ieftine decat cele vechi, dar sunt [].

Apple lanseaza iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Avem o serie de produse extraordinare pe care vi le vom prezenta in aceasta seara, a declarat CEO-ul.

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu carcase argintii, aurii si gri, vin cu ecrane de 4,7 inci ?i 5,5 inci.

Totul despre iPhone 6 si Apple Watch [VIDEO]

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Watch, cele mai noi gadgeturi ale companiei. Acestea aduc ecrane mai mari, camera foto care seamana cu cea de anul trecut si un sistem de plati prin NFC. playtech. ro a transmis in aceasta seara evenimentul in format live text, dar si live video, cu ajutorul platformei Adevarul Live. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch. Telefoanele sunt acoperite cu o sticla intarita cu ioni [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )