Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Ivan: in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota motiunea si este abia sambata dimineata

Adevărul Adevărul,
Catalin Ivan: in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota motiunea si este abia sambata dimineata

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vot vota motiunea de cenzura a social-democratilor impotriva propriului guvern. continuă pe Adevărul

Europarlamentarul Catalin Ivan: 15 parlamentari PSD din Moldova nu vor vota motiunea

Europarlamentarul Catalin Ivan a scris sambata, pe pagina sa de Facebook, ca In acest moment sunt cinsprezece deputati si senatori PSD din Moldova si nu numai, cu care am vorbit doar eu, care nu vor vota motiunea. Si este abia sambata dimineata.

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan: A spus foarte multe adevaruri Sorin Grindeanu. Dragnea a aruncat partidul si tara intr-o criza de care nu era nevoie

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a aruncat partidul si tara intr-o criza de care nu era nevoie, dupa ce a decis sa retraga sustinerea premierului Sorin Grindeanu.

Catalin Ivan catre Liviu Dragnea: Ati reusit sa lasati fara cuvinte o Europa intreaga

Europarlamentarul Catalin Ivan afirma ca, prin momentul Ordonantei 13 si prin decizia de a crea o criza politica si guvernamentala majora in Romania, Liviu Dragnea a promovat in sens negativ imaginea tarii in Europa, mentionand ca acesta a lasat fara cuvinte o Europa intreaga.

Ministrii PSD nu si-au depus demisiile pana in acest moment

Ministrii aflati in acest moment la intalnire cu presedintii PSD Liviu Dragnea, inaintea sedintei CEx, nu si-au depus inca demisiile, potrivit unor surse HotNews. ro. Discutiile sunt in desfasurare.

Carmen Dan: La acest moment premierul este singur

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi ca la acest moment premierul este singur, acuzandu-l pe Sorin Grindeanu ca a plecat de sedinta conducerii PSD de miercuri nemanifestand nici o intentie de dialog.

Fostul sef CCR, Augustin Zegrean: La acest moment, nu mai avem guvern

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat ca, in acest moment, din punct de vedere constitutional, noi nu mai avem guvern, potrivit Stiripesurse. ro. Premierul nu-si.

Catalin Ivan anunta cati deputati PSD din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu. in acest.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Sorin Grindeanu, conform Statutului PSD, este membru de partid cu acte in regula. Doar organizatia Timis ii poate retrage acest drept

Sorin Grindeanu, conform Statutului Partidului Social Democrat din Romania inregistrat la tribunal si cu valoare de lege , este membru de partid dincolo de orice decizie abuziva a Cex-ului. Dragnea ii poate lua functiile, poate cere sanctionarea lui. orice, mai putin statutul de membru de partid. Doar organizatia de baza ii poate retrage acest drept si, din cate am aflat, Organizatia PSD Timis, nu doar cea locala de care apartine, il sustine pe Sorin Grindeanu in totalitate, scrie vineri europarlamentarul Catalin Ivan, intr-o postare pe Facebook.

Catalin Drula, deputat USR si presedintele Comisiei IT: ANCOM, o institutie de profesionisti, este distrusa in acest moment/L-am convocat pe Adrian Dita, presedintele ANCOM pentru a fi audiat pe aceasta tema

Catalin Drula, deputat USR si presedinte al Comisiei IT din Camera Deputatilor, a declarat miercuri ca lucruri extrem de grave se intampla la ANCOM, arbitrul telecom care reglementeaza o piata de miliarde de euro, si ca l-a convocat marti, 20 iunie, pe Adrian Dita, presedintele acestei autoritati pentru a fi audiat pe aceasta tema. 'Domnul Dita a stat o luna, dupa care a trimis in Parlament prin interpusi un amendament la Ordonanta ANCOM prin care vrea sa-si majoreze salariul la 10. 000 de euro pe luna. Dl Dita a dat afara sumar toti directorii tehnici, oameni recunoscuti in industrie care erau acolo de 10-15 ani si si-a numit oameni de la partid, vicepresedinte PSD Diaspora, o camarila si o clientela intr-un fel de raboi contra institutiei. Sunt lucruri extrem de grave', a spus Drula.

Europarlamentarul Catalin Ivan: 15 deputati PSD din Moldova nu vor vota motiunea

Eurodeputatul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )