Libnet.ro
UNICEF

19:15

Si-au cumparat o locuinta de 2 milioane de dolari, in cea mai buna zona din oras. Dupa ce au descoperit ce era ascuns in peretii casei, nu au mai vrut sa se mute acolo

Antena3 Antena3,
Si-au cumparat o locuinta de 2 milioane de dolari, in cea mai buna zona din oras. Dupa ce au descoperit ce era ascuns in peretii casei, nu au mai vrut sa se mute acolo

Un cuplu de americani a platit 2 milioane de dolari pentru un condominiu in New Jersey, in zona cea mai buna a orasului. inainte sa se mute in noua locuinta, cei doi au contractat o. continuă pe Antena3

Luna octombrie, cea mai buna luna de la infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar. Activitatea institutiei s-a dublat

Luna octombrie a fost cea mai buna luna de la infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar, din punctul de vedere al cererilor si al dosarelor constituite, adica acceptate de comercianti pentru a fi rezolvate la CSALB, au transmis marti reprezentantii Centrului. Activitatea institutiei s-a dublat in luna octombrie fata de media primelor 9 luni ale anului 2017, existand 120 de dosare solutionate sau aflate in curs de solutionare si peste 50 de cereri in faza de filtru. Si, pentru prima data, cele peste 170 de solicitari depasesc numarul cererilor clasate.

Becali, dupa meciul FCSB - CSU Craiova: Asta e cea mai buna echipa a Stelei dupa 90

Finantatorul echipei FCSB, omul de afaceri Gigi Becali, a declarat, duminica seara, ca echipa lui Nicolae Dica este cea mai buna de dupa 1990, apreciind ca aceasta are jucatori atat de valorosi.

Simona Halep a dezvaluit care a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o in viata, dar si care a fost primul lucru pe care l-a cumparat in acest an

Simona Halep a marturisit dupa ce s-a confirmat ca va fi numarul 1 mondial pana in 2018, care a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o in viate ei.

Becali dupa meciul cu CSU Craiova: Asta e cea mai buna echipa a Stelei dupa 90 incoace

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminica seara, ca echipa lui Nicolae Dica este cea mai buna de dupa 1990, apreciind ca aceasta are jucatori atat de valorosi incat poate ajunge oriunde.

Becali, dupa meciul cu CSU Craiova: Asta e cea mai buna echipa a Stelei dupa 90 incoace

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminica seara, ca echipa lui Nicolae Dica este cea mai buna de dupa 1990, apreciind ca aceasta are jucatori atat de valorosi incat poate ajunge oriunde.

IT-SH.ro ofera calculatoare si laptopuri SH de cea mai buna calitate

Ro este inainte de toate magazinul online care le demonstreaza utilizatorilor online ca un produs SH poate atinge parametri optimi de competitivitate. Fie ca este vorba de calculatoare Second Hand, laptopuri SH.

Becali: E cea mai buna Steaua din 90 incoace. De ce sa nu castigam Europa League?

Gigi Becali viseaza la gloria europeana intr-un moment in care FCSB este de neoprit pe toate fronturile, cu 20 de goluri marcate in ultimele patru meciuri in toate competitiile.

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei, de 619 milioane de dolari

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuilelilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters.

Care e gluma preferata a lui Ion Tiriac cu privire la Simona Halep. Cum o tachineza omul de afaceri pe cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep n-a ascuns niciodata ca Ion Tiriac este sfatuitorul ei din umbra si ca multe decizii le ia dupa ce se sfatuieste cu acesta.

Cea mai buna placinta cu pere, un desert cu aroma de toamna

Va propunem un desert foarte gustos si usor de preparat, dupa reteta Sandei Marin, autoarea unei celebre carti de bucate din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )