Libnet.ro
UNICEF

15:01

Catalin Predoiu, candidatul care nu isi tine singur umbrela (FOTO)

B1 B1,
Catalin Predoiu, candidatul care nu isi tine singur umbrela (FOTO)

Liberalii si-au ales, miercuri, un nou reprezentant care sa concureze la functia de edil al Primariei Capitalei. Dupa Cristian Busoi, Ludovic Orban si Marian Munteanu, Catalin Predoiu este cel de-al patrulea. continuă pe B1

Culisele rocadei Marian Munteanu - Catalin Predoiu.Filmul zilei in care PNL si-a gasit al patrulea candidat la Capitala

Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, a fost scos la lumina de partid, ca solutie de sacrificiu pentru Primaria Capitalei. Marian Munteanu a fost fortat sa se retraga, pe motiv ca trecutul sau tumultuos eclipseaza orice program electoral.

Catalin Predoiu, a patra propunere a liberalilor pentru Primaria Generala: Suntem un partid puternic, de invingatori. Voi lupta cu toata energia si competenta pentru victoria PNL (VIDEO)

Catalin Predoiu este a patra propunere a liberalilor pentru Primaria Generala. Acesta a declarat ca va concura cu toata energia si competenta pentru victoria PNL si a dreptei in Bucuresti. Predoiu a.

Restaurantul care isi intampina clientii cu un mesaj inedit. Instructiunile astea iti vor fi de folos daca esti la prima intalnire!

Un restaurant din Saint Albans, Marea Britanie, a devenit celebru pentru anuntul inedit cu care isi intampina clientii, scrie The Independent. Pentru ca tin la siguranta clientilor lor,.

in premiera: Scoala ca vacanta - Romanul care isi educa copiii in rulota cu care strabate planeta in lung si in lat

Cand viata devine prea monotona, e momentul sa faci o schimbare. De exemplu, sa urci cu toata familia intr-o rulota si sa pleci in lume. Reusita este garantata de un roman care de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )