Libnet.ro
UNICEF

13:30

Catalin Predoiu se instaleaza la Ministerul Justitiei. Cel mai longeviv titular al portofoliului preia stafeta de la Ana Birchall (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Predoiu se instaleaza la Ministerul Justitiei. Cel mai longeviv titular al portofoliului preia stafeta de la Ana Birchall (VIDEO)

Catalin Predoiu, cel mai longeviv ministru al Justitiei din Romania postdecembrista, va prelua din nou, marti, stafeta de la Ana Birchall si, odata cu functia, si responsabilitatea pentru solutionarea. continuă pe B1

Ce spune Catalin Predoiu, noul ministru al Justitiei, despre desfiintarea Sectiei Speciale

Catalin Predoiu, cel care a preluat marti mandatul la conducerea Ministerului Justitiei, a declarat, intrebat daca va desfiinta Sectia speciala, ca lucrurile nu pot ramane asa cum sunt in momentul de fata, precizand insa ca abordarea liberalulilor e catre modificarea in Parlament.

Ana Birchall: Ministerul Justitiei a fost sub un asediu continuu, in perioada mandatului meu Fostul ministru sustine ca a adoptat peste 812 de acte normative si ca a asistat inclusiv autoritati din alte state (VIDEO)

Ana Birchall, care pleaca de la Ministerul Justitiei pentru a-i ceda locul liberalului Catalin Predoiu, sustine ca, in perioada mandatului sau, institutia a fost sub un asediu continuu. Cred eu ca.

Noul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, despre ocuparea functiilor de conducere la Parchete: Selectia trebuie facuta pe criterii obiective

Noul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, i-a indemnat pe procurorii profesionisti sa se inscrie la selectia care va fi organizata pentru ocuparea functiilor de conducere la Parchete, subliniind ca.

Ana Birchall, la predarea mandatului: Ministerul Justitiei a fost, de multe ori, sub asediu. Au fost presiuni si diverse interese

Ana Birchall a declarat, marti, la finalul mandatului de ministru al Justitiei, ca, de multe ori, Ministerul Justitiei a fost sub asediu, existand numeroase presiuni si diverse interese.

Date Ministerul Justitiei: Peste 500 de condamnati eliberati in urma recursului compensatoriu au comis noi infractiuni violente

Ministerul Justitiei anunta, intr-un raspuns la o interpelare formulata de deputatul PNL Florin Roman, ca in perioada octombrie 2017 - septembrie 2019 peste 21. 000 de condamnati au fost eliberati in baza recursului compensatoriu, dintre care peste 500 dintre acestia au recidivat.

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul, Vlad? Ce serial a fost cel mai urmarit in octombrie?

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul si Vlad sunt serialele romanesti la care oamenii se uita in prezent. Dar oare care dintre ele a fost cel mai urmarit in luna octombrie? .

Gaura din stratul de ozon, la cel mai mic nivel de la descoperirea ei (VIDEO)

Gaura din stratul de ozon, care acopera Antarctica, a fost in septembrie la cel mai mic nivel de la descoperirea ei, in 1982, a anuntat NASA. Fenomenul s-ar datora, insa, mai putin actiunii umane, ci mai.

PREMIERA: S-a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, devine noua castigatoare a Turneului Campioanelor! Cu acesta ocazie, australianca devine si persoana care a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019, cel mai mare concurs de robotica din Europa

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019. Cel mai mare concurs de robotica din Europa a adunat la start peste 600 de concurenti din 17 tari de pe patru continente, pentru un.

Situatie incredibila in Capitala cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Cel mai bogat sector, fara apa calda si caldura

Situatie incredibila in Capitala cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Locuitorii din cel mai bogat sector ies in strada. Acestia protesteaza revoltati ca nu au apa calda si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )