Libnet.ro
UNICEF

06:15

Catalin Predoiu se promoveaza pe bani grei: Pentru ca nu are prea multi fani pe Facebook, liberalul plateste pentru ca postarile sale sa ajunga la cat mai multe persoane (FOTO)

B1 B1,
Catalin Predoiu se promoveaza pe bani grei: Pentru ca nu are prea multi fani pe Facebook, liberalul plateste pentru ca postarile sale sa ajunga la cat mai multe persoane (FOTO)

Premierul din umbra al PNL Catalin Predoiu se promoveaza pe bani grei. Liberalul face tot posibilul sa ajunga seful guvernului, atacand reteaua de socializare Facebook chiar si cu texte. continuă pe B1

Catalin Predoiu, atac la PSD pe proiectul de modificare a Codului Penal

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL si propunerea liberalilor pentru postul de prim-ministru, a scris, marti, pe contul sau de Facebook ca PSD vrea sa fure cu legea in mana. Cel putin asa catalogheaza Predoiu initiativa social-democratilor de modificare a Codului Penal pentru dezincriminarea conflictului de interese care mai spune ca prin astfel de modificari se incearca legalizarea furtului din bani publici .

Catalin Predoiu: Victor Ponta l-a sapat pe Adrian Nastase

Prim-Vicepresedintele PNL Catalin Predoiu raspunde la atacul lui Victor Ponta, dupa ce premierul l-a criticat pentru pozitia sa adoptata fata de scrisoarea lui Tariceanu in care ii cere presedintelui Klaus.

Catalin Predoiu, despre motiunea de cenzura: Da, suntem optimisti si mai mult decat atat. Este un demers la care eram obligati fata de toti cetatenii romani care doresc sa fie respectati

Prim vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat marti ca motiunea de cenzura, anuntata pentru luna iunie, este un demers la care liberalii erau obligati nu numai fata de diaspora, ci fata de toti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )