Libnet.ro
UNICEF

05:00

Catalin Tolontan, despre afacerile din spatele pandemiei: Faptul ca se fura nu inseamna deloc ca virusul nu este real

Antena3 Antena3,
Catalin Tolontan, despre afacerile din spatele pandemiei: Faptul ca se fura nu inseamna deloc ca virusul nu este real

Jurnalistul Catalin Tolontan a vorbit la Antena 3 despre tunurile de sute de milioane date in timpul pandemiei de coronavirus. Faptul ca se fura nu inseamna deloc ca virusul nu este real. Dimpotriva! Este un factor agravant faptul ca totul este cumplit de real, a spus Catalin Tolontan. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Care este secretul din spatele afacerii Ramonei Gabor. Nu a mai vazut-o pe Monica Gabor de doi ani

In plina pandemie, romanca noastra, Ramona Gabor, stabilita in Dubai, de mai bine de noua ani, se descurca de minune. Desi nu a mai vazut-o pe Monica Gabor din 2018, sora sa, si nici pe sotul acesteia, misteriosul Mr. Pink, cei doi au ajutat-o cu afacerea, care acum ii aduce un profit frumusel. Ramona ne-a povestit, .

Ce interventii estetice sunt cerute la inceputul lui 2021 din pricina pandemiei

Cererea de interventii estetice a crescut cu 15% in 2020, fiind generata de efectele nedorite ale purtatului mastii si ale izolarii sociale. Am stat mai mult in casa, in fata ecranelor calculatoarelor, departe de lumina naturala a soarelui, tenul a fost afectat si de purtatul mastii, ne-am incruntat mai mult si laxitatea pielii s-a accentuat.

Ce spune Calin Georgescu, premierul propus de AUR despre asediul din America: Tricolorul romanesc este prezent

Evenimentele de ieri din Statele Unite ale Americii au avut ecou si aici, pe plaiuri mioritice. De la analisti de politica externa si pana la politicieni, toti au avut ceva de comentat sau de sustinut. Printre cei care a iesit in spatiul public cu mesaje populiste, a fost si Calin Georgescu. Reamintim ca politicianul a .

Ministrul britanic al Educatiei: Elevii din Marea Britanie nu vor sustine examene in acest an din cauza pandemiei

Potrivit ministrului britanic al Educatiei, Gavin Williamson, elevii din Anglia nu vor sustine examene formale in acest an, din cauza pandemiei de coronavirus. in schimb, vor primi note in urma evaluarii facute de.

Gala Premiilor Grammy, amanata din cauza pandemiei

Premiile Grammy 2021 au fost amanate din cauza preocuparilor legate de coronavirus, spun organizator.

Recensamantul populatiei a fost amanat. Din cauza pandemiei, va avea loc in 2022

Recensamantul populatiei din Romania, care trebuia sa se desfasoare in februarie 2021, va fi amanat pana in2022, din cauza riscurilor pe care le presupune colectarea de informatii la domiciliu, in.

Cristian Diaconescu, despre haosul din SUA: Democratia consolidata a sangerat A fost o criza care a surprins pe toata lumea

Fostul ministru al afacerilor externe, Cristian Diaconescu a declarat joi seara in emisiunea moderata de Tudor Musat ca manifestatiile violente din SUA au luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe.

Iulian Fota, despre violentele din SUA: Lasa un sentiment de ingrijorare in randul aliatilor O tara care are tensiuni interne atat de mari nu isi poate indeplini toate obligatiile

Analistul de politica externa Iulian Fota a comentat joi seara pentru B1 TV incidentele tensionate din SUA, precizand ca violentele de la Capitoliul american arata ca democratia poate deveni fragila in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )