Libnet.ro
UNICEF

19:31

CATD opreste apa in mai multe blocuri din Targoviste

Adevărul Adevărul,
CATD opreste apa in mai multe blocuri din Targoviste

Mai multe blocuri din cartierul targovistean micro 6 vor ramane, maine, fara apa. Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile, intre orele 08:30 - 16:00, la blocurile: 19; 55; 60; de la 64 la 69; 74; 78; 79; 80, pentru efectuarea unor lucrari programate la retelele de apa. continuă pe Adevărul

Ploiesti: Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, arestat preventiv

Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, trupul acesteia fiind gasit luni dimineata pe o strada din Ploiesti, a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. Simona 31 de ani) si.

Ploiesti: Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, arestat preventiv

Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, trupul acesteia fiind gasit luni dimineata pe o strada din Ploiesti, a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova, scrie.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume nu a fost lasat sa intre in Dubai, fiind suspectat ca practica magia neagra

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, Rolf Buchholz, nu a fost lasat sa intre in Dubai, desi avea o reprezentatie de sustinut intr-un club de noapte din emiratul arab, scrie BBC News. Germanului, cu.

Peste 15.200 de locuri de munca, disponibile luni. Cele mai multe sunt in Cluj, Prahova si Bucuresti

Peste 15. 200 de locuri de munca sun disponibile, luni, la nivel national, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt Bucuresti, Cluj si Prahova.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, expulzat de autoritatile din Dubai si acuzat ca practica magia neagra

Germanul Rolf Buchholz, considerat a fi barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, a fost refuzat, duminica, de oficialii vamali din Dubai sa intre in acest emirat, deoarece autoritatile au considerat ca reprezinta un risc de securitate, relateaza Russia Today.

FOTO impuscarea mortala a unui tanar afro-american de politisti a generat proteste in mai multe orase din SUA

200 de protestatari s-au confruntat cu politia, sambata dimineata, in orasul american Ferguson Missouri), ca urmare a dezvaluirilor privind cazul adolescentului de culoare care a fost impuscat mortal de politisti la inceputul saptamanii. Politia sustine ca tanarul de culoare a fost implicat intr-un jaf in ziua in care a fost ucis.

Contrabanda cu tigari, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat si a ajuns 17% din piata, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani .

Contrabanda cu tigarete a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut accelerat in iulie, ajungand la 17% din totalul pietei, fata de 16,1% in mai si circa 14% la finele anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani,.

ingrijorare in industria aviatica. Posibila eruptie a celui mai mare vulcan din Islanda

Industria aviatica, avertizata privind posibila eruptie a celui mai mare vulcan din Islanda. Autoritatile au informat ca luni dimineata s-a inregistrat cel mai puternic seism din regiune, din 1996 pana in prezent.

Piata neagra a tigaretelor: cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat puternic in iulie, ajugand la 17% din totalul pietei, comparativ cu 16,1% in mai si aproximativ 14% la sfarsitul anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, conform datelor companiei de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3061 seconds )