Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catedrala-gigant din Suceava, cea mai mare biserica ortodoxa din provincie, sfintita in fata sfantului Becali si a mii de crestini. Cati bani a inghitit de la stat

Adevărul Adevărul,
Catedrala-gigant din Suceava, cea mai mare biserica ortodoxa din provincie, sfintita in fata sfantului Becali si a mii de crestini. Cati bani a inghitit de la stat

Cea mai mare catedrala din provincie a fost sfintita la 25 de ani de la inceperea ridicarii lacasului de cult. Un sobor mare de preoti, format din mari ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, a oficiat slujba din sfintire a Catedralei Nasterea Domnului din Suceava. De la slujba nu a lipsit patronul FCSB, Gigi Becali, care insa nu a dorit sa dea niciun fel de declaratie in fata jurnalistilor prezenti la eveniment. continuă pe Adevărul

Cea mai mare banca din Rusia initiaza falimentul gigantilor din cauza datoriilor. Legaturile BEM cu creditorii implicati

Oameni de afaceri importanti care au garantat credite impunatoare si o companie avia importanta sunt in prag de faliment, cea mai mare banca din Rusia, Sberbank fiind pregatita de a initia aceste proceduri din cauza datoriilor, iar creditorii implicati au legaturi cu Banca de Economii.

Stagefright, cea mai mare vulnerabilitate Android loveste din nou

Desi multi credeau ca s-a terminat scandalul generat de Stagefright si pericolul cu care vine aceasta vulnerabilitate la pachet, se pare ca nu e deloc asa. in urma cu cateva luni s-a ajuns la concluzia ca aproximativ un miliard de terminale cu Android sunt vulnerabile la un atac foarte simplu cu cod malitios. Problema era [] Stagefright, cea mai mare vulnerabilitate Android loveste din nou Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare petrecere a ciobanilor din Hunedoara: mii de oameni au sarbatorit ziua dedicata Turcanei

Mii de oameni au participat la Sarbatoarea crescatorilor de ovine Turcana, regina muntilor, un eveniment care a avut loc duminica pe platoul de la marginea satului Costesti, la poalele cetatilor dacice din Muntii Orastiei.

Peek Cloppenburg isi deschide cel mai mare magazin din Romania in Mega Mall

Bucuresti, 29 septembrie 2015 Cu ocazia inaugurarii magazinului Peek Cloppenburg, joi, 1 octombrie, Mega Mall adauga in portofoliul sau cea mai mare reprezentanta Peek Cloppenburg din Romania, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din tara. Odata cu deschiderea magazinului, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri in plus celor existente.

VIDEO. O drama de la Bollywood, in deschiderea celui mai mare Festival de Film din Asia

O drama de la Bollywood deschide joi a 20-a editie a Festivalului de Film din orasul portuar sud-coreean Busan, cea mai mare manifestare de acest fel din Asia.

Cea mai grea infrangere a Islamului in fata crestinilor. Istoria macelului care i-a adus lui Stefan cel Mare titlul de campion al lui Hristos

Victoria lui Stefan cel Mare in batalia de la Vaslui a fost considerata de trimisii papali, de cronicarii polonezi sau venetieni, dar chiar si de o parte a turcilor cea mai grea infrangere a Islamului aflat la apogeu. Povestea macelului din mlastinile Moldovei este relatata in numeroase cronici, inclusiv cele otomane.

Viata pe Marte: descoperirea acesteia ar putea fi cea mai dificila misiune pentru omenire

Anuntul NASA cu privire la descoperirea apei curgatoare de pe suprafata lui Marte a reaprins entuziasmul pentru elucidarea misterului care ne bantuie de atata vreme: exista viata pe Marte? Apa este esentiala pentru traiul pe Pamant, iar prin faptul ca apa curge pe Planeta Rosie intareste credintele conform carora ar exista viata si acolo. Acum, [] Viata pe Marte: descoperirea acesteia ar putea fi cea mai dificila misiune pentru omenire Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai simpla conserva pentru iarna. Secretul ardeilor copti in otet, o salata delicioasa, dupa o reteta din Baragan

Gospodinele au intrat in febra framantarilor pentru umplerea camarilor. Chiar daca varianta cea mai simpla este depozitarea legumelor in stare neprocesata in congelator, legumele isi pastreaza vitaminele si sunt la fel de savuroase si in borcane. O reteta simpla de ardei copt in otet este un deliciu iarna.

Dell pregateste cea mai versatila tableta cu Windows

Intr-o perioada in care din in ce mai multe tablete incearca sa va inlocuiasca clasicul laptop, Dell ar putea sa aibasolutia ideala. Dupa ce Microsoft a dat tonul acestei clase de dispozitive hibride care sunt in primul rand tablete si, in caz de nevoie, laptopuri, companii precum Apple si Google au anuntat, pe o reteta [] Dell pregateste cea mai versatila tableta cu Windows Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: la Telekom e cea mai buna oferta

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania sunt acum oficiale, odata ce operatorii Orange, Vodafone si Telekom au dat drumul precomenzilor care vor fi onorate pe 9 octombrie. iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt cele mai dorite smartphone-uri din lume in acest moment. Ele vor ajunge in Romania pe 9 octombrie, iar [] Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: la Telekom e cea mai buna oferta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )