Libnet.ro
UNICEF

08:00

Catherine Ashton: UE va trimite cel mai puternic mesaj posibil Rusiei

Antena3 Antena3,
Catherine Ashton: UE va trimite cel mai puternic mesaj posibil Rusiei

Uniunea Europeana va trimite cel mai puternic mesaj posibil Rusiei, a afirmat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton. care a mai precizat ca europenii nu doresc escaldarea tensiunilor cu Moscova. Vom. continuă pe Antena3

Mesajul lui Mihai Stoica din inchisoare: Execut o pedeapsa pe care nimeni n-a solicitat-o. Promit ca voi iesi mai puternic

Fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni in Dosarul Transferurilor, a postat, duminica, un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca nu se plange de nimic in inchisoare si promite ca va fi mai puternic si mai motivat cand va iesi din penitenciar, informeaza Mediafax.

Sondaj: Vladimir Putin este mai puternic decat Barack Obama

Invazia Rusiei in Ucraina, sub privirile ingaduitoare ale comunitatii internationale, sau poate doar fotografiile cu liderul rus calarind cu incredere, la bustul gol, i-au determinat pe americani sa-l considere pe Vladimir Putin un lider mult mai puternic decat propriul lor conducator, Barack Obama, dupa cum arat un sondaj recent.

Sondaj: Americanii cred ca Vladimir Putin este un lider mai puternic decat Barack Obama

Americanii cred ca presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este un lider mult mai puternic decat Barack Obama, potrivit unui sondaj YouGov/Economist citat de Washington Examiner.

Un fond care mizeaza pe scadere - cel mai bun randament dintre fonduri

Fondul de investitii Certinvest Short Fund a inregistrat un avans de 1,81%, raportat la moneda europeana in perioada analizata, consemand cel mai randament pe acest segment.

BRD Nastase - Tiriac Trophy 2014: Cel mai apreciat turneu ATP 250 din lume.

Turneul BRD Nastase - Tiriac Trophy, care face parte din seria ATP 250, va continua cu cea de a XXII-a editie a sa, desfasurata la Bucuresti, in perioada 19-27 aprilie. Turneul, cu premii in valoare de 426. 605 dolari, va aduce la fileu jucatori din top 20 mondial, unii dintre ei deja obisnuiti cu zgura din Capitala. Rusul Mikhail Youzhny locul 15 mondial) este cap de serie numarul 1 al turneului, si cel mai titrat dintre jucatorii turneului. El are 10 titluri la simplu si 9 la dublu. Cel mai .

Cel mai bogat patron din Liga 1, la DIICOT: Ajutor de 130 de milioane de dolari?

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1, la Astra Ploiesti, a fost audiat luni de DIICOT in dosarul in care apare politicianul Adriean Videanu. Niculae este banuit a fi primit pentru una dintre societatile sale, SC Interagro SA, facilitati incorecte din partea lui Videanu. Suma este uriasa: 130 de milioane de euro.

Cel mai bogat patron din Liga 1 chemat la DIICOT

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1, a fost chemat, luni, la DIICOT pentru a-i fi adusa la cunostinta faptul ca s-a dispus o expertiza in dosarul in care Adriean Videanu este acuzat de abuz in serviciu, prin faptul ca l-ar fi favorizat pe omul de afaceri.

Cristiano Ronaldo, cel mai prolific atacant din istoria celor de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai prolific atacant din istoria lui Real Madrid, atacantul ajungand la 240 de goluri in 235 de meciuri disputate in tricoul albilor. In acest moment, Ronaldo are o medie de peste un gol pe meci 1,02).

Messi, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona

Prin cele trei goluri marcate, duminica, in poarta celor de la Osasuna Pamplona in victoria scor 7-0, atacantul argentinian Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului blaugrana.

Cum stabilim cel mai bun raport calitate-pret al unui produs

P) Cand te decizi sa cumperi un nou gadget, invariabil iti propui sa gasesti cel mai bun raport calitate-pret. Dar ce inseamna un raport bun calitate-pret pe piata IT in acest moment? Cand vorbim de un smartphone sau o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )