Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un fond care mizeaza pe scadere - cel mai bun randament dintre fonduri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un fond care mizeaza pe scadere - cel mai bun randament dintre fonduri

Fondul de investitii Certinvest Short Fund a inregistrat un avans de 1,81%, raportat la moneda europeana in perioada analizata, consemand cel mai randament pe acest segment. continuă pe Ziarul Bursa

Lionel Messi, desemnat CEL MAI BUN MARCATOR din istoria clublui FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi a devenit, duminica, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona cu 371 de goluri inscrise in meciuri oficiale si amicale, depasindu-l pe Paulino Alcantara 369 de reu.

Messi, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona

Prin cele trei goluri marcate, duminica, in poarta celor de la Osasuna Pamplona in victoria scor 7-0, atacantul argentinian Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului blaugrana.

Cum stabilim cel mai bun raport calitate-pret al unui produs

P) Cand te decizi sa cumperi un nou gadget, invariabil iti propui sa gasesti cel mai bun raport calitate-pret. Dar ce inseamna un raport bun calitate-pret pe piata IT in acest moment? Cand vorbim de un smartphone sau o.

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi a devenit, duminica, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona cu 371 de goluri inscrise in meciuri oficiale si amicale, depasindu-l pe Paulino Alcantara 369 de .

BlackRock, cel mai mare actionar la UniCredit, cu o participatie de 5,2%

Fondul american BlackRock Inc, cel mai mare fond de administrare de active din lume, si-a majorat participatia la UniCredit devenind cel mai mare actionar la grupul bancar italian, potrivit unui comunicat publicat vineri pe pagina de Internet a Autoritatii italiene de reglementare a pietelor financiare, Consob, transmite Reuters.

BRD Nastase - Tiriac Trophy 2014: Cel mai apreciat turneu ATP 250 din lume.

Turneul BRD Nastase - Tiriac Trophy, care face parte din seria ATP 250, va continua cu cea de a XXII-a editie a sa, desfasurata la Bucuresti, in perioada 19-27 aprilie. Turneul, cu premii in valoare de 426. 605 dolari, va aduce la fileu jucatori din top 20 mondial, unii dintre ei deja obisnuiti cu zgura din Capitala. Rusul Mikhail Youzhny locul 15 mondial) este cap de serie numarul 1 al turneului, si cel mai titrat dintre jucatorii turneului. El are 10 titluri la simplu si 9 la dublu. Cel mai .

K Touch Nibiru Mars One H1 e cel mai ieftin smartphone Full HD cu octa core

Fara a te lasa cu gura cascata cind vine vorba de design, K Touch Nibiru Mars One H1 e cel mai ieftin smartphone Full HD cu SoC octa core. in permanenta ma incanta un telefon adresat intr-un mod evident celor cu bugete reduse, dar care reuseste sa nu faca nici un fel de compromis, sau foarte mic, la performanta. De aceasta data, este vorba de un telefon care isi asuma doua superlative absolute in asociere cu cel mai ieftin.

Cel mai bogat patron din Liga 1, la DIICOT: Ajutor de 130 de milioane de dolari?

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1, la Astra Ploiesti, a fost audiat luni de DIICOT in dosarul in care apare politicianul Adriean Videanu. Niculae este banuit a fi primit pentru una dintre societatile sale, SC Interagro SA, facilitati incorecte din partea lui Videanu. Suma este uriasa: 130 de milioane de euro.

Cel mai bogat patron din Liga 1 chemat la DIICOT

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1, a fost chemat, luni, la DIICOT pentru a-i fi adusa la cunostinta faptul ca s-a dispus o expertiza in dosarul in care Adriean Videanu este acuzat de abuz in serviciu, prin faptul ca l-ar fi favorizat pe omul de afaceri.

Catherine Ashton: UE va trimite cel mai puternic mesaj posibil Rusiei

Uniunea Europeana va trimite cel mai puternic mesaj posibil Rusiei, a afirmat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton. care a mai precizat ca europenii nu doresc escaldarea tensiunilor cu Moscova. Vom.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )