Libnet.ro
UNICEF

18:30

De ce catolicii au Pastele mai devreme decat crestinii ortodocsi? Diferentele dintre calendarul iulian si calendarul gregorian

Antena3 Antena3,
De ce catolicii au Pastele mai devreme decat crestinii ortodocsi? Diferentele dintre calendarul iulian si calendarul gregorian

Pastele ortodox va fi sarbatorit, in anul 2016, in data de 1 mai potrivit calendarului crestin ortodox. Pastele catolic va fi sarbatorit in data de 27 martie potrivit calendarului. continuă pe Antena3

Romano-catolicii, reformatii si luteranii din Banat sarbatoresc Pastele: Noi folosim calendarul pe care-l foloseste astazi aproape toata lumea

Romano-catolicii, reformatii si luteranii sarbatoresc, zilele acestea, Pastele, de data aceasta cu cinci saptamani mai devreme decat crestinii-ortodocsi.

Romano-catolicii, reformatii si lutheranii din Banat sarbatoresc Pastele: Noi folosim calendarul pe care-l foloseste astazi aproape toata lumea

Cea mai mare parte a crestinatatii sarbatoreste, zilele acestea, Pastele, de data aceasta cu cinci saptamani mai devreme decat crestinii-ortodocsi. in Banat este vorba de comunitatile romano-catolicie, reformate si lutherane.

Rezultatul unui control OPC Buzau: apa de la robinet este mai pura decat apa plata a multor supermarketuri

Apa de la robinet este mai sanatoasa decat cea imbuteliata. Este concluzia inspectorilor de la Protectia Consumatorului din Buzau, dupa verificarea mai multor supermarketuri din judet. in urma analizelor mostrelor de apa din comert, inspectorii OPC au constatat ca nivelul microbilor este mult mai ridicat in cazul apei imbuteliate decat in cazul apei care curge la robinet.

Un mit spulberat: blondele sunt, de fapt, mai destepte decat satenele, roscatele si brunetele

Blondele, subiect de bancuri rautacioase, pot inchide, in sfarsit, gurile celor care le catalogheaza drept proaste. Stiinta a dovedit ca acestea sunt, de fapt, mai inteligente decat satenele, roscatele sau brunetele.

Vremea ramane mai rece decat normalul perioadei. Maximele vor oscila intre 5 si 14 grade

Vremea va fi usor mai rece sambata, 26 martie, decat in mod obisnuit pentru aceasta data din an, desi valorile termice diurne vor marca o crestere fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile extracarpatice.

Doua mic dejunuri sunt mai bune decat niciunul

Copiii care servesc doua mese dimineata au sanse mai mici sa se confrunte cu problema obezitatii decat cei care sar peste mic dejun, conform unui studiu publicat recent in jurnalul Pediatric Obesity. Studiul a fost condus de cercetatorii de la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Yale in colaborare cu oamenii de stiinta de la Centrul de Cercetare al Problemei Obezitatii din cadrul Universitatii din Connecticut, iar datele studiului sunt deosebit de importante pentru educatia si dezvoltarea copiilor.

HTC 10 ar putea fi mai performant decat Galaxy S7 si iPhone 6S

Zvonurile despre HTC 10 se inmultesc pe zi ce trece si s-ar parea ca, anul acesta, taiwanezii vor livra un telefon cu adevarat de top. HTC se chinuie, de cativa ani, sa cucereasca utilizatorii si presa de specialitate, dar incercarile companiei de a livra un telefon exceptional nu au mai dat roade. Modelul HTC M7 [].

Patru telefoane Android de top, mai ieftine decat un iPhone SE

Dacava doriti un dispozitiv Android cu un raport calitate la fel de bun precum iPhone SE, merita sa luati in considerare telefoanele din aceasta lista. Dupa cum am mai scris, lansarea iPhone 6 a avut efecte foarte interesante asupra clientilor Apple. Pe de o parte, multi dintre acestia s-au bucurat de noile ecrane de dimensiuni [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )