Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru telefoane Android de top, mai ieftine decat un iPhone SE

Playtech Playtech,
Patru telefoane Android de top, mai ieftine decat un iPhone SE

Dacava doriti un dispozitiv Android cu un raport calitate la fel de bun precum iPhone SE, merita sa luati in considerare telefoanele din aceasta lista. Dupa cum am mai scris, lansarea iPhone 6 a avut efecte foarte interesante asupra clientilor Apple. Pe de o parte, multi dintre acestia s-au bucurat de noile ecrane de dimensiuni []. continuă pe Playtech

Cele mai ieftine 10 destinatii europene de city break pentru anul acesta: cat costa o excursie de trei zile in Budapesta

Ofertele bune in materie de city break sunt mana cereasca pentru turistii infocati. Cea mai recenta serie de recomandari a unui site de planificare financiara, in care sunt dezvaluite cele mai ieftine destinatii europene, nu este, asadar, de trecut cu vederea.

Un mit spulberat: blondele sunt, de fapt, mai destepte decat satenele, roscatele si brunetele

Blondele, subiect de bancuri rautacioase, pot inchide, in sfarsit, gurile celor care le catalogheaza drept proaste. Stiinta a dovedit ca acestea sunt, de fapt, mai inteligente decat satenele, roscatele sau brunetele.

Locul de munca unde femeile castiga mai mult decat barbatii

Potrivit unui sondaj realizat de Stratoscale, salariile femeilor care lucreaza in data center sunt mai mari decat salariile barbatilor, indiferent pozitia ocupata, informeaza Fortune. in.

Ioan Niculae scrie mai repede decat citeste

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost adus, vineri dimineata, de la penitenciarul Gaesti la sediul DIICOT, pentru a fi audiat in dosarul Gaze ieftine pentru Niculae.

Doua mic dejunuri sunt mai bune decat niciunul

Copiii care servesc doua mese dimineata au sanse mai mici sa se confrunte cu problema obezitatii decat cei care sar peste mic dejun, conform unui studiu publicat recent in jurnalul Pediatric Obesity. Studiul a fost condus de cercetatorii de la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Yale in colaborare cu oamenii de stiinta de la Centrul de Cercetare al Problemei Obezitatii din cadrul Universitatii din Connecticut, iar datele studiului sunt deosebit de importante pentru educatia si dezvoltarea copiilor.

Femeile au o sanatate mai proasta decat barbatii, dar traiesc mai mult. Cum se explica acest lucru

Speranta de viata a femeilor este mai mare comparativ cu cea a barbatilor. insa, ele au parte de o sanatate mai precara, multe fiind atinse de dizabilitati, arata un nou studiu.

Este zaharul brun mai sanatos decat cel alb? Explicatia nutritionistului

In ultimii ani, zaharul brun a castigat teren in fata zaharului alb, fiind promovat ca un produs mai sanatos, care nu ingrasa si nu este la fel de nociv precum traditionalul zahar alb.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )