Libnet.ro
UNICEF

06:00

HTC 10 ar putea fi mai performant decat Galaxy S7 si iPhone 6S

Playtech Playtech,
HTC 10 ar putea fi mai performant decat Galaxy S7 si iPhone 6S

Zvonurile despre HTC 10 se inmultesc pe zi ce trece si s-ar parea ca, anul acesta, taiwanezii vor livra un telefon cu adevarat de top. HTC se chinuie, de cativa ani, sa cucereasca utilizatorii si presa de specialitate, dar incercarile companiei de a livra un telefon exceptional nu au mai dat roade. Modelul HTC M7 []. continuă pe Playtech

Patru telefoane Android de top, mai ieftine decat un iPhone SE

Dacava doriti un dispozitiv Android cu un raport calitate la fel de bun precum iPhone SE, merita sa luati in considerare telefoanele din aceasta lista. Dupa cum am mai scris, lansarea iPhone 6 a avut efecte foarte interesante asupra clientilor Apple. Pe de o parte, multi dintre acestia s-au bucurat de noile ecrane de dimensiuni [].

HTC 10 ar putea beneficia de tehnologia BoomSound

Taiwanezii deja lauda performantele audio ale viitorului HTC 10. in anul 2007, cei de la HTC introduceau One M7, primul dispozitiv al lor dotat cu doua difuzoare frontale stereo. Taiwanezii au numit aceasta tehnologie BoomSound si, dupa cum scrie sie-ul Droid Life, au folosit-o alaturi de un software produs de Beats, care avea rolul de [].

HTC 10 are, in sfarsit, o data oficiala de lansare

Dupa lungi speculatii legate de eventuala lansare a unui nou varf de gama al HTC, compania taiwaneza a confirmat data disponibilitatii HTC 10. Indiferent daca va asteptati la un HTC One M10 sau sunteti de parere ca noul nume HTC 10 vehiculat online in ultimele saptamani este cel corect, important este ca smartphone-ul va fi [].

Rezultatul unui control OPC Buzau: apa de la robinet este mai pura decat apa plata a multor supermarketuri

Apa de la robinet este mai sanatoasa decat cea imbuteliata. Este concluzia inspectorilor de la Protectia Consumatorului din Buzau, dupa verificarea mai multor supermarketuri din judet. in urma analizelor mostrelor de apa din comert, inspectorii OPC au constatat ca nivelul microbilor este mult mai ridicat in cazul apei imbuteliate decat in cazul apei care curge la robinet.

Un mit spulberat: blondele sunt, de fapt, mai destepte decat satenele, roscatele si brunetele

Blondele, subiect de bancuri rautacioase, pot inchide, in sfarsit, gurile celor care le catalogheaza drept proaste. Stiinta a dovedit ca acestea sunt, de fapt, mai inteligente decat satenele, roscatele sau brunetele.

Doua mic dejunuri sunt mai bune decat niciunul

Copiii care servesc doua mese dimineata au sanse mai mici sa se confrunte cu problema obezitatii decat cei care sar peste mic dejun, conform unui studiu publicat recent in jurnalul Pediatric Obesity. Studiul a fost condus de cercetatorii de la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Yale in colaborare cu oamenii de stiinta de la Centrul de Cercetare al Problemei Obezitatii din cadrul Universitatii din Connecticut, iar datele studiului sunt deosebit de importante pentru educatia si dezvoltarea copiilor.

Femeile au o sanatate mai proasta decat barbatii, dar traiesc mai mult. Cum se explica acest lucru

Speranta de viata a femeilor este mai mare comparativ cu cea a barbatilor. insa, ele au parte de o sanatate mai precara, multe fiind atinse de dizabilitati, arata un nou studiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )