Libnet.ro
UNICEF

06:45

Doua mic dejunuri sunt mai bune decat niciunul

Hotnews Hotnews,
 Doua mic dejunuri sunt mai bune decat niciunul

Copiii care servesc doua mese dimineata au sanse mai mici sa se confrunte cu problema obezitatii decat cei care sar peste mic dejun, conform unui studiu publicat recent in jurnalul Pediatric Obesity. Studiul a fost condus de cercetatorii de la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Yale in colaborare cu oamenii de stiinta de la Centrul de Cercetare al Problemei Obezitatii din cadrul Universitatii din Connecticut, iar datele studiului sunt deosebit de importante pentru educatia si dezvoltarea copiilor. continuă pe Hotnews

Locul de munca unde femeile castiga mai mult decat barbatii

Potrivit unui sondaj realizat de Stratoscale, salariile femeilor care lucreaza in data center sunt mai mari decat salariile barbatilor, indiferent pozitia ocupata, informeaza Fortune. in.

Un mit spulberat: blondele sunt, de fapt, mai destepte decat satenele, roscatele si brunetele

Blondele, subiect de bancuri rautacioase, pot inchide, in sfarsit, gurile celor care le catalogheaza drept proaste. Stiinta a dovedit ca acestea sunt, de fapt, mai inteligente decat satenele, roscatele sau brunetele.

Engie asteapta conditii mai bune de piata pentru vanzare unor active

Intentia Engie SA de a vinde active in valoare de 15 miliarde de euro, pe fondul declinului semnificativ al pretului energiei, nu reprezinta o vanzare in regim de urgenta si, daca vom simti ca acesta este un proces ciclic si trebuie sa asteptam preturi mai bune, putem face asta, declara Judith Hartmann, directorul financiar al companiei franceze de utilitati, intr-un interviu acordat Bloomberg, conform Agerpres.

Universitatile romanesti in cel mai mare clasament al disciplinelor din lume: 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu. Universitatea Bucuresti, cele mai bune rezultate

Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu, la cea de-a sasea editie a clasamentului universitatilor in functie de discipline in total 42 de discipline). Clasamentul a fost lansat luni pe TopUniversities. com si include un record al disciplinelor analizate, fiind astfel cel mai mare clasament de acest fel. Universitatea din Bucuresti are cele mai bune rezultate dintre universitatile romanesti, cu prezenta in cadrul a 5 discipline diferite, urmata de Universitatea Babes-Bolyai cu 3 discipline. Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea de Vest din Timisoara au rezultate la cate o disciplina fiecare.

Femeile au o sanatate mai proasta decat barbatii, dar traiesc mai mult. Cum se explica acest lucru

Speranta de viata a femeilor este mai mare comparativ cu cea a barbatilor. insa, ele au parte de o sanatate mai precara, multe fiind atinse de dizabilitati, arata un nou studiu.

Patru telefoane Android de top, mai ieftine decat un iPhone SE

Dacava doriti un dispozitiv Android cu un raport calitate la fel de bun precum iPhone SE, merita sa luati in considerare telefoanele din aceasta lista. Dupa cum am mai scris, lansarea iPhone 6 a avut efecte foarte interesante asupra clientilor Apple. Pe de o parte, multi dintre acestia s-au bucurat de noile ecrane de dimensiuni [].

Este zaharul brun mai sanatos decat cel alb? Explicatia nutritionistului

In ultimii ani, zaharul brun a castigat teren in fata zaharului alb, fiind promovat ca un produs mai sanatos, care nu ingrasa si nu este la fel de nociv precum traditionalul zahar alb.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )