Libnet.ro
UNICEF

16:00

UE in cautarea propriei salvari

România Liberă România Liberă,
UE in cautarea propriei salvari

Consiliul European aflat in desfasurare la Bruxelles nu e unul ca oricare altul. El a fost precedat de turnee incrucisate, de negocieri dure si de declaratii cu accent dramatic. Presedintele Comisiei Europene si presedintele Consiliului European si-au impartit sarcina de a armoniza in prealabil pozitiile statelor membre. Cancelarul german si-a re-asumat medierea dialogului intre liderii occidentali si reprezentantii Ankarei. Cu o zi inainte de reuniunea UE la nivel inalt, a fost programat Summit-ul UE-Turcia, pentru a securiza intelegerea privind controlul fluxului de refugiati din Siria. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos: Romania vrea precizate anumite lucruri in Consiliul European privind drepturile sociale ale lucratorilor

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la Bruxelles, ca Romania doreste sa se gaseasca cele mai bune solutii pentru ca Marea Britanie sa ramana in UE, dar a aratat ca, la Consiliul European, tara noastra doreste ca anumite lucruri legate de situatia lucratorilor in Marea Britanie sa fie clar precizate, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis merge la Consiliul European. Agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, iar, pentru prima data, seful statului va participa si la Summitul Partidului Popular European, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. De asemenea, el va avea o intrevedere cu prim-ministrul Poloniei, Beata Szydlo.

intrevedere a lui Iohannis cu premierul Poloniei, inainte de Consiliul European. Ce au discutat presedintele Romaniei si Beata Szydlo

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intrevedere cu prim-ministrul Poloniei, Beata Szydlo, in marja reuniunii Consiliului European de la Bruxelles, cu care a discutat despre relatia bilaterala, renegocierea relatiei dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana si provocarile de securitate din estul Europei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )