Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dacian Ciolos: Romania vrea precizate anumite lucruri in Consiliul European privind drepturile sociale ale lucratorilor

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: Romania vrea precizate anumite lucruri in Consiliul European privind drepturile sociale ale lucratorilor

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la Bruxelles, ca Romania doreste sa se gaseasca cele mai bune solutii pentru ca Marea Britanie sa ramana in UE, dar a aratat ca, la Consiliul European, tara noastra doreste ca anumite lucruri legate de situatia lucratorilor in Marea Britanie sa fie clar precizate, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, despre programul antisaracie: Toti copiii care nu au un CNP vor primi unul

Premierul Dacian Ciolos a transmis, luni dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca toti copiii care nu au un Cod Numeric Personal CNP) atribuit, vor primi unul, prin intermediul programului antisaracie.

Dacian Ciolos, in vizita la Bruxelles: Premierul discuta luni cu presedintele Comisiei Europene despre migratie, aderarea la Schengen si raportul MCV

Premierul Dacian Ciolos se afla luni intr-o vizita la Bruxelles, unde are programate intalniri cu oficiali ai Uniunii Europene, cea mai importanta fiind cea cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu care va discuta despre migratie, aderarea la spatiul Schengen si raportul MCV, anunta Mediafax.

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala la Bruxelles

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita la Bruxelles, la inceputul saptamanii viitoare, unde se va intalni cu inalti oficiali europeni, printre care presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. in cadrul vizitei oficiale, premierul le va prezenta prioritatile Guvernului, viziunea de dezvoltare economica, precum si prioritatile de tara din perspectiva semestrului european.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5111 seconds )