Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cautarile planorului disparut in munti, reluate duminica. Raed Arafat: Am primit o poza cu un planor

Adevărul Adevărul,
Cautarile planorului disparut in munti, reluate duminica. Raed Arafat: Am primit o poza cu un planor

Autoritatile au reluat, duminica dimineata, cautarile planorului disparut in munti. Secretarul de stat in Ministerul de Interne a anuntat ca sambata a primit o poza cu un planor care ar putea fi cel cautat. continuă pe Adevărul

Raed Arafat: Peste 800 de persoane participa la cautarile planorului disparut in munti

Autoritatile au reluat sambata dimineata cautarile pentru gasirea planorului disparut in munti. Sute de politisti si pompieri s-au mobilizat pentru a gasi urmele aparatului de zbor disparut de mai.

Centrul de Coordonare SAR-ROMATSA a demarat cautarile planorului disparut

Centrul de Coordonare SAR-ROMATSA a fost solicitat de Comitetul Ministerial pentru situatii de urgenta sa continue activitatea de coordonare a operatiunilor de cautare a planorului disparut joi seara, noteaza Ag.

Elicopterele armatei, mobilizate la cautarile planorului disparut

Au trecut aproape 48 de ore de la disparitia planorului care a decolat de pe aerodromul din Ghimbav. Pana la aceasta ora, autoritatile nu au indicii suficiente care sa conduca la locul prabusirii ap.

Operatiunile de cautare a planorului disparut joi au fost reluate. Salvatorii vizeaza in special zona Brasovului, dupa ce au primit poze cu un aparat in zbor realizate cu putin timp inaintea disparitiei

Cautarile pilotului planorului disparut pe 6 august vor continua si duminica, din dispozitia viceprim-ministrului pentru securitate nationala Gabriel Oprea, acestea urmand a fi extinse si in judetul Buzau, informeaza un comunicat transmis Agerpres de Ministerul Afacerilor Interne. Ora 12:36 Planorul este cautat in judetul Brasov, dupa ce echipajele de salvatori au primit de la o persoana mai multe poze, realizate joi, cu un planor aflat in zbor, operatiunile urmand sa se desfasoare astazi si in Dambovita, Prahova, Arges si Buzau, transmite Mediafax. Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat pentru sursa citata ca Ministerul Transporturilor investigheaza motivele pentru care disparitia planorului a fost anuntata cu intarziere, aparatul de zbor decoland joi la amiaza de la Ghimbav, iar autoritatile au fost anuntate dupa noua ore ca nu a revenit la baza.

Raed Arafat, despre operatiunea de cautare a planorului disparut joi: E o misiune dificila. Cautarile ar putea continua si sambata, cu forte suplimentare (VIDEO)

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, infirma informatia potrivit careia pilotul planorului disparut joi ar fi fost gasit si anunta ca operatiunile de cautare continua. E o misiune dificila, avand in.

Operatiunile de cautare a planorului disparut, sistate pana sambata dimineata

Operatiunile de cautare a planorului care a decolat joi de la Ghimbav si nu a mai revenit la baza au fost sistate pe timpul noptii, din cauza ca zona unde au loc este una dificila si de risc, urmand sa fie reluate sambata dimineata, a declarat pentru Mediafax secretarul de stat Raed Arafat.

Operatiunile de cautare a planorului disparut in judetul Brasov au fost reluate. Arafat: Echipele de cautare au fost suplimentate (VIDEO)

Operatiunile de cautare a planorului disparut in judetul Brasov au fost reluate sambata dimineata , informeaza B1 TV. Peste 600 de oameni cauta in patru judete pilotul aparatului de zbor. Initial au.

A treia zi de cautare a planorului disparut: Aparatul de zbor a fost fotografiat in judetul Brasov. Operatiunile au fost extinse in judetul Buzau

Este a treia zi de cautari a planorului disparut. Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a anuntat ca operatiunile se vor concentra duminica in principal in judetul Brasov dupa ce au aparut mai multe.

A treia zi de cautare a planorului disparut: Aparatul de zbor a fost fotografiat in judetul Brasov. Operatiunile au fost extinse in judetul Buzau (VIDEO)

Este a treia zi de cautari a planorului disparut. Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a anuntat ca operatiunile se vor concentra duminica in principal in judetul Brasov dupa ce au aparut mai multe.

Read Arafat, despre cazul planorului disparut de 24 de ore: Cu cat se prelungeste durata de cautare, sansele de supravietuire sunt mai mici (VIDEO)

Secretarul de stat MAI, Raed Arafat, a declarat vineri seara, referitor la planorul disparut de mai bine de 24 de ore, ca sansele de supravietuire sunt tot mai mici, cu cat se prelungeste durata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )