Libnet.ro
UNICEF

07:00

Operatiunile de cautare a planorului disparut in judetul Brasov au fost reluate. Arafat: Echipele de cautare au fost suplimentate (VIDEO)

B1 B1,
Operatiunile de cautare a planorului disparut in judetul Brasov au fost reluate. Arafat: Echipele de cautare au fost suplimentate (VIDEO)

Operatiunile de cautare a planorului disparut in judetul Brasov au fost reluate sambata dimineata , informeaza B1 TV. Peste 600 de oameni cauta in patru judete pilotul aparatului de zbor. Initial au. continuă pe B1

Operatiunile de cautare a planorului disparut in judetul Brasov au fost reluate: 850 de angajati ai M.A.I. si 12 aeronave participa la cautari (VIDEO)

Operatiunile de cautare a planorului disparut in judetul Brasov au fost reluate sambata dimineata , informeaza B1 TV. Peste 600 de oameni cauta in patru judete pilotul aparatului de zbor. Initial au.

Operatiunile de cautare a planorului disparut, sistate pana sambata dimineata

Operatiunile de cautare a planorului care a decolat joi de la Ghimbav si nu a mai revenit la baza au fost sistate pe timpul noptii, din cauza ca zona unde au loc este una dificila si de risc, urmand sa fie reluate sambata dimineata, a declarat pentru Mediafax secretarul de stat Raed Arafat.

Operatiunile de cautare a planorului disparut in judetul Brasov continua: 850 de angajati ai M.A.I. si 12 aeronave participa la cautari (VIDEO)

00 Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, a oferit, pentru Stirile B1 TV, noi amanunte in legatura cu operatiunile de cautare a planorului care a decolat joi de la Ghimbav si nu a mai.

Ce spune MAI despre pilotul planorului disparut in Brasov

Pilotul planorului cautat de autoritati in judetul Brasov are 56 de ani, mare experienta si executa un zbor privat in zona Postavarul, a anuntat MAI.

Operatiunile de cautare a planorului disparut au fost reluate

Operatiunile de cautare a planorului care a decolat joi de la Ghimbav si nu a mai revenit la baza, sistate pe timpul noptii, au fost reluate sambata dimineata, echipelor care participa la actiune alaturandu-li-se forte de la Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta Vrancea si Bacau.

Surse: Pilotul planorului disparut in Brasov a fost gasit mort

UPDATE - Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor ale Antena 3, pilotul planorului a fost gasit mort. Se pare ca pilotul ar fi incercat sa se catapulteze. UPDATE - Planorul disparut seara trecuta ar fi.

Un planor a DISPARUT in judetul Brasov

Un planor a fost dat disparut, joi dupa-amiaza, in judetul Brasov. Astfel, operatiunea de cautare este facuta atat in Brasov cat si in Prahova, informeaza observatorulph. ro.

Pilotul planorului disparut in Brasov avea 56 de ani si mare experienta

Pilotul planorului cautat de autoritati dupa ce joi la pranz a decolat de pe Aerodromul Ghimbav si nu a revenit la baza are 56 de ani, avea mare experienta si executa un zbor privat in zona.

Operatiunile de cautare a planorului disparut, sistate pana sambata dimineata

17 - Operatiunile de cautare a planorului care a decolat joi de la Ghimbav si nu a mai revenit la baza au fost sistate pe timpul noptii, din cauza ca zona unde au loc este una dificila si de risc,.

Operatiunile de cautare a planorului disparut au fost extinse

George Rotaru, directorul Aeroclubului Romaniei, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Editie de Weekend, ca Aeroclubul s-a alaturat operatiunilor de cautare si ca pilotul are o.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )