Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz fara precedent. Un barbat mort a fost uitat de legisti intr-un apartament din Viena timp de doua luni si jumatate

Antena3 Antena3,
Caz fara precedent. Un barbat mort a fost uitat de legisti intr-un apartament din Viena timp de doua luni si jumatate

Serviciul Public de Sanatate din Viena a precizat ca a fost vorba de o eroare de comunicare. Barbatul mort a ramas in apartament timp de doua luni jumatate pentru ca legistul a uitat sa contacteze firma de pompe funebre. Acest caz este considerat unic, fara precendent, iar deparamentul intern a anuntat ca va efectua o ancheta. continuă pe Antena3

Viena: Barbat mort, uitat de autoritati doua luni si jumatate in apartamentul sau

Un barbat din Viena care a murit a fost uitat de autoritati doua luni si jumatate in aparamentul sau. Serviciul Public de Sanatate a transmis ca e un caz fara precedent si ca a demarat o.

Roxana Ghita de la Survivor, reactie fara precedent. A facut anuntul crunt la Kanal D

Roxana Ghita de la Survivor, reactie fara precedent. A facut anuntul crunt la Kanal D. Dupa ce Alexandra Stan a spus de nenumarate ori ca vrea sa paraseasca competitia din Republica Dominicana, iata ca acum a venit randul uneia dintre Razboinici. Ce a declarat Roxana Ghita i-a lasat pe toti masca. Roxana Ghita de la .

Monica Tatoiu il desfiinteaza pe Raed Arafat. Acuze grave, fara precedent in Romania

Dupa incendiul de la spitalul Matei Bals din Capitala, celebra Monica Tatoiu a rabufnit la adresa lui Raed Arafat. Ea spune ca seful DSU si-a construit o piramida de relatii. Monica Tatoiu il desfiinteaza pe Raed Arafat Si-a construit o piramida de relatii, cum a facut si Mazare. Cum au rezistat o gramada de sefi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )